Versión Accessible

Pla General Estructural de Castelló de la Plana: Formulari de Presentació d'Al·legacions.

Requisits tècnics per a la correcta presentació del formulari web de Presentació d'Al·legacions:

Disposar d'un certificat digital admès

La presentació del formulari d'al·legacions requereix disposar d'un certificat digital admès. Els certificats admesos són tots els certificats reconeguts inclosos en la "Llista de confiança de prestadors de serveis de certificació" (TSL) establits a Espanya i publicada en el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme en:

Configuració per a signatura electrònica

La presentació es realitza utilitzant l'aplicació d'escriptori Autofirma que ha de ser instal·lada prèviament per l'usuari. Pot descarregar l'aplicació Autofirma del Portal d'Administració Electrònica.

Pot consultar el procés d'instal·lació de AutoFirma en el Manual d'instal·lació d'usuari que pot descarregar amb la pròpia aplicació.

Instruccions per a tramitar el formulari web de Presentació d'Al·legacions

El termini de presentació d'al·legacions al Pla General Estructural de Castelló de la Plana és de 45 dies hàbils, a contar des del dia següent a la publicació de l'anunci d'exposició pública d'aquest pla en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Ha d'emplenar el formulari completant almenys tots els camps obligatoris (apareixeran marcats amb un asterisc). A més, pot adjuntar un màxim de tres documents en format PDF, de fins a 5MB de grandària cadascun. Una vegada completat el formulari, per a presentar-ho i signar-ho, ha de fer clic en el botó "Signar i presentar". Amb la informació introduïda en el formulari i amb els documents que haja adjuntat, es generarà un únic document pdf que es signarà amb el seu certificat digital i es registrarà d'entrada.

Després de la presentació del formulari podrà descarregar el rebut del registre d'entrada i el document pdf amb les dades presentades.

Continuar al Formulari