Participa - Panell de Govern Obert

Decidim Castelló: Pressupostos participatius

Els pressupostos participatius són un mecanisme de participació ciutadana que permet que les veïnes i veïns de la ciutat s'involucren en la presa de decisions respecte a l'execució del pressupost municipal. Tu decideixes en què invertir 1.650.000 euros.
Decidim Castelló

Portal Participa: portal de participació

participa.castello.es és el portal de comunicació institucional del departament de Participació ciutadana amb la ciutadania. En ell trobaràs centralitzada la informació sobre participació ciutadana: els accessos a petició d'informació pública, reclamacions. És la pàgina referència per al teixit associatiu de la ciutat, hi podràs consultar: la base de dades d'entitats, accessos al cens d'associacions, formacions a representants d'entitats, assessories gratuïtes a associacions, informació sobre els consells, accés a totes les plataformes de participació com 'decidim Castelló', entre altres.

Participa: portal de participació

Precs i Preguntes davant la Corporació

Alçada la sessió plenària ordinària, s'obrirà un torn de precs i preguntes perquè la ciutadania puga intervindre davant de la Corporació Municipal plantejant temes concrets d'interés municipal. En el següent enllaç pot solicitar la intervenció en el torn de precs i preguntes davant la corporació municipal.Precs i Preguntes davant la Corporació