Està en: INICI > Mobilitat > Mobilitat en Bicicleta > > Funcionament

Una vegada en el punt de prstec, s'identificar en la columna informatitzada amb la seua targeta i clau, i a continuaci seleccionar sobre la pantalla el nmero de bicicleta que desitge retirar. L'usuari pot realitzar les seues activitats desplaant-se en la bicicleta, si b la utilitzaci de la mateixa de forma continuada est limitada a 2 hores, per la qual cosa haur de depositar-la en eixe termini en qualsevol dels punts de prstec.

La bicicleta es deixar en qualsevol dels cadenats buits dels punts de prstec, degudament collocada i enganxada en el cadenat de manera que es garantisca la seguretat antirrobatori del vehicle. Deu verificar en la cabina informatitzada que la bicicleta ha quedat b ancorada i el prstec s'ha tancat correctament. Davant qualsevol dificultat pose's en contacte els serveis de manteniment.

L'usuari declarar qualsevol avaria detectada en la bicicleta o dificultat per a deixar la mateixa de la segent manera:
  • Telefnicament al: 677 412 418.
  • Per email a: bicicas@bicicas.es.
  • Mitjanant els punts d'informaci multimedia ubicats a les bases de prstecs de bicicletes.
  • WEB.
Aquesta informaci quedar ampliada en la web del servei (www.bicicas.es) en els apartats de funcionament i preguntas freqents.


Horari d'Utilitzaci:

L'horari d'utilitzaci de les bicicletes ser de 24 hores, a excepci dels casos especials descrits a continuaci:

  • Setmana de festes de la Magdalena, des del divendres vesprada abans de l'inici de les festes fins el dilluns segent a la finalitzaci de les festes. Durant les setmanes anteriors es poden produir tancaments parcials del sistema si s'observa impossibilitat de l'accs als punts per muntatges de carpes, escenaris, carrers tallats, etc.

  • Degut circumstncies especials es poden produir el tancament d'algunes bancades. Aquests tancaments s'avisaran amb l'antelaci necessria.


>> Normes d's del servei BiciCAS.