Està en: INICI > Convivncia Social i Interculturalitat > Acollida i Normalitzaci > Orientaci Jurdica en Matria d'Estrangeria

El Servei d'Orientaci Jurdica en matria de dret d'Estrangeria. t com a objectiu general informar, orientar i formar en dret d'estrangeria, i en especial, sobre situacions administratives, drets i deures que la condici de persona refugiada i asilada comporta, aix com les mesures legals previstes davant d'actituds o comportaments racistes.

Aquest servei va dirigit a tota la poblaci, preferentment empadronada a Castell de la Plana, aix com a professionals d'altres departaments municipals i d'altres servicis pblics i privats de la ciutat.

El servei es presta:

  • De forma presencial, prvia cita sollicitada a A.M.I.C.S., amb carcter general, els dimarts i dijous de 10:00 a 13:00 hores.

  • A travs de consulta telefnica (964 244 722) o via correu electrnic (amics@castello.es). Esta via est especialment dirigida a professionals d'altres departaments municipals, aix com d'altres serveis pblics i privats de la ciutat.