Està en: INICI > Educaci > Acci Potica 2019 > Introducci

Amb aquesta nova activitat, des de l'Ajuntament de Castell amb la collaboraci dEl Pont Cooperativa de Lletres, volem dinamitzar l'acci potica als instituts, perqu considerem que s interessant que els versos de la poesia en valenci puguen estar visibles per a la societat de Castell.

Des dEl Pont Cooperativa de Lletres shan encarregat dobtindre la informaci dels poetes autctons, que preferiblement pertanyen a comarques de Castell. I sha intentat combinar autors consagrats i autors actuals autctons; al mateix temps tamb sha procurat la paritat entre poetes homes i dones.

Per tal de portar la poesia als murs exteriors dels seus centres, tots els instituts de la nostra ciutat han participat en aquesta nova iniciativa i han pintat els versos escollits. Aquests versos han estat elegits entre els ms emblemtics o reconeguts de cada autor i autora, ben identificats amb la seua poesia.

Els dissenys grfics sn producte de cada centre, en la majoria dels casos coordinats pels departaments de Valenci i d'Educaci Plstica, Visual i Audiovisual, de manera que l'esttica pictrica ha fet l'acompanyament perfecte a la poesia.

Acci Potica 2019