Està en: INICI > Agncia de Desenvolupament Local > Qu s l'ADL > Orientaci Laboral > Orientaci Laboral

L'Agncia de Desenvolupament Local compta amb tcnics/ques d'ocupaci, que mitjanant la realitzaci d'entrevistes individualitzades es dissenyen itineraris individualitzats d'inserci.

Una vegada revisada l'experincia laboral, la situaci personal i la formaci realitzada s'elabora o revisa el curriculum vitae amb la persona interessada.

S'acorden aquells passos que facilitaran la cerca d'ocupaci i el procs d'inserci laboral (accions de formaci, beques, ocupaci, entrevistes de treball, etc. ...).

A ms de preparar i revisar el curriculum vitae s'orienta en la realitzaci de cartes de presentaci aix com de les estratgies a seguir en les entrevistes laborals.

La incorporaci de les noves tecnologies tamb en la cerca d'ocupaci, comporta als/ a les tcnics/ques d'ocupaci a realitzar orientacions dirigides a la cerca d'ofertes d'ocupaci a travs d'internet; oferint informaci de pgines web especialitzades en la cerca d'ocupaci, informaci de pgines web d'empreses on i com incorporar el curriculum vitae, aix com recomanacions que faciliten la cerca d'ocupaci a travs de la xarxa.