Està en: INICI > Agncia de Desenvolupament Local > Qu s l'ADL > Accions de Formaci i Ocupaci

Des de l'ADL es gestionen programes de formaci i ocupaci dirigida a incrementar el nivell d'empleabilitat de les persones que participen en elles.

L'Ajuntament de Castell compta amb un centre de formaci situat en l'Antic Quarter Tetuan XIV; es tracta de la Ciutat de la Solidaritat.

Els recursos de formaci i ocupaci que es desenvolupen a la Ciutat de la Solidaritat sn:

Escola Taller
Recurs mixt de formaci i ocupaci dirigida a joves en desocupaci menors de 25 anys i inscrits/as com a demandants d'ocupaci en el Servef. Es tracta d'un recurs regulat per la Conselleria d'Economia, Indstria, Turisme i Ocupaci, amb una durada total de 24 mesos.

Taller d'Ocupaci
Recurs mixt de formaci i ocupaci dirigida a persones aturades majors de 25 anys i inscrites com a demandants d'ocupaci en el Servef. Es tracta d'un recurs regulat per la Conselleria d'Economia, Indstria, Turisme i Ocupaci, amb una durada total de 12 mesos.

Actuacions en el Taller d'Ocupaci 2013-2014.

Programes de Formaci Ocupacional
L'ADL gestiona accions de formaci que convocades per la Consellera d'Economia, Indstria, Turisme i Ocupaci, es dirigeixen a aconseguir el Certificat de professionalitat en cada especialitat formada.

Salari Jove
s un programa de foment d'ocupaci dirigida a joves aturats/as menors de 30 anys i sense experincia laboral, amb l'objectiu de dotar-los de prctica professional. El seu desenvolupament ve tamb regulat per la Conselleria d'Economia, Indstria, Turisme i Ocupaci.