Està en: INICI > Agncia de Desenvolupament Local > Subvencions Entitats > Subvencions Entitats

Convocatria i bases reguladores per a la concessi d'ajudes destinades al Pla de Recuperaci del Talent 2021 i/o implantaci de noves empreses que generen ocupaci a la ciutat de Castell de la Plana
>> Ms informaci a la Seu Electrnica


Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Innovaci Social 2021 a la ciutat de Castell


Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Ocupaci 2021 a la ciutat de Castell


Convocatria i bases reguladores per a la concessi d'ajudes destinades al suport en la creaci i consolidaci dempreses 2021 a la ciutat de Castell


Convocatria i bases reguladores per a la concessi dajudes per a impulsar locupaci a la ciutat de Castell de la Plana incloses en el Pla Castell-Contracta.


Convocatria i bases reguladores per a la concessi d'ajudes destinades al suport en la creaci i consolidaci dempreses 2020 a la ciutat de Castell


Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Innovaci Social 2020 a la ciutat de Castell


Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Ocupaci 2020 a la ciutat de Castell


Convocatria i bases reguladores per a la bonificaci de les despeses financeres dels microcrdits destinades a finanar projectes d'Emprenedoria 2019 en la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.


Convocatria i bases reguladores per a la concessi d'ajudes destinades al suport en la Creaci i Consolidaci d'empreses 2019 a la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.


Convocatria i bases reguladores per a la concessi d'ajudes destinades al Pla de Recuperaci del Talent a la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.


Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions per a l'elaboraci i execuci de Projectes d'Ocupaci 2019 a la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.


Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Innovaci Social 2019 a la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.


Convocatria i bases reguladores per a la bonificaci de les despeses financeres de Microcrdits destinades a finanar projectes d'emprenedoria corresponent a l'exercici 2018 a la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.

Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Innovaci Social 2018 en la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.

Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions per a l'elaboraci i execuci de Projectes d'Ocupaci en la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.

Convocatria i bases reguladores per a la concessi d'ajudes destinades al recolzament en la creaci i consolidaci d'empreses 2018 en la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.

Convocatria i bases reguladores per a la concessi de subvencions destinades al Pla de Recuperaci del Talent corresponent a l'exercici 2018 en la ciutat de Castell per part de l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana.

Bases reguladores per a la concessi de subvencions a Projectes d'Innovaci Social 2017

Bases reguladores i convocatria subvenciones Projectes d'Ocupaci 2017