Està en: INICI > Seguretat Pblica > Policia > Altres > Congrs Internacional

Congreso Internacional de Polica Local

AVS IMPORTANT: Des de l'Organitzaci del "I Congrs Internacional Seguretat Pblica i Smart Cities: Prevenci del Delicte i de l'Incivisme", que se celebrar els dies 6 i 7 de novembre, s'informa que a causa de l'elevat nombre d'inscrits fins a la data, la celebraci del Congrs es trasllada a l'Auditori i Palau de Congressos de Castell, situat en l'Avd. Lled n 50. Per tant, la recollida d'acreditacions tindr lloc en el propi Auditori i Palau de Congressos.

I Congrs Internacional
Seguretat pblica i smart cities: Prevenci del delicte i de l'incivisme.


El segle XXI s el segle de les ciutats. La ciutat s'ha convertit en l'escenari principal de les relacions entre les persones. L'activitat econmica, l'educativa o les prpies relacions socials a travs de les els ciutadans interactuen, desenvolupen les seues iniciatives o inicien les seues perspectives de futur t com a context a les ciutats. I un dels indicadors ms rellevants de la qualitat de vida dels entorns urbans s el seu nivell de seguretat, aix com el grau de satisfacci i tranquillitat dels ciutadans que les habiten.

Una ciutat segura s una ciutat habitable, amable, innovadora, que compta amb els recursos necessaris per a afrontar els reptes i desafiaments del segle XXI, que siga capa de donar una resposta a les demandes de la societat actual, un espai intelligent de servei al ciutad.

Des que en les primeres dcades del segle XX la "Escola de Chicago" atorgara a les ciutats un paper fonamental en l'explicaci de les causes de la delinqncia, innombrables han estat els autors que han abordat la importncia de les urbs per a l'explicaci del delicte i de l'incivisme. La ciutat de Castell, amb l'organitzaci del " I Congrs Internacional "Seguretat pblica i smart cities: Prevenci del delicte i de l'incivisme", t l'objectiu de convertir-se per uns dies en un important frum internacional en el qual s'abordaran les estratgies actuals orientades a prevenir la delinqncia i l'incivisme en l'mbit urb, prenent com a referncia les bones prctiques i tendncies actuals vinculades a la filosofia smart city, dirigint els seus objectius cap a propostes que milloren els serveis pblics de seguretat i la qualitat de vida dels seus habitants.


>> Programa del Congrs [PDF].

>> Oferta d'hotels per als assistents al congrs.<< Tornar