Està en: INICI > Seguretat Pública > Policia > Altres > Congrés Internacional

Congreso Internacional de Policía Local

AVÍS IMPORTANT: Des de l'Organització del "I Congrés Internacional Seguretat Pública i Smart Cities: Prevenció del Delicte i de l'Incivisme", que se celebrarà els dies 6 i 7 de novembre, s'informa que a causa de l'elevat nombre d'inscrits fins a la data, la celebració del Congrés es trasllada a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, situat en l'Avd. Lledó nº 50. Per tant, la recollida d'acreditacions tindrà lloc en el propi Auditori i Palau de Congressos.

I Congrés Internacional
Seguretat pública i smart cities: Prevenció del delicte i de l'incivisme.


El segle XXI és el segle de les ciutats. La ciutat s'ha convertit en l'escenari principal de les relacions entre les persones. L'activitat econòmica, l'educativa o les pròpies relacions socials a través de les els ciutadans interactuen, desenvolupen les seues iniciatives o inicien les seues perspectives de futur té com a context a les ciutats. I un dels indicadors més rellevants de la qualitat de vida dels entorns urbans és el seu nivell de seguretat, així com el grau de satisfacció i tranquil·litat dels ciutadans que les habiten.

Una ciutat segura és una ciutat habitable, amable, innovadora, que compta amb els recursos necessaris per a afrontar els reptes i desafiaments del segle XXI, que siga capaç de donar una resposta a les demandes de la societat actual, un espai intel·ligent de servei al ciutadà.

Des que en les primeres dècades del segle XX la "Escola de Chicago" atorgara a les ciutats un paper fonamental en l'explicació de les causes de la delinqüència, innombrables han estat els autors que han abordat la importància de les urbs per a l'explicació del delicte i de l'incivisme. La ciutat de Castelló, amb l'organització del " I Congrés Internacional "Seguretat pública i smart cities: Prevenció del delicte i de l'incivisme", té l'objectiu de convertir-se per uns dies en un important fòrum internacional en el qual s'abordaran les estratègies actuals orientades a prevenir la delinqüència i l'incivisme en l'àmbit urbà, prenent com a referència les bones pràctiques i tendències actuals vinculades a la filosofia smart city, dirigint els seus objectius cap a propostes que milloren els serveis públics de seguretat i la qualitat de vida dels seus habitants.


>> Programa del Congrés [PDF].

>> Oferta d'hotels per als assistents al congrés.<< Tornar