Està en: INICI > Participaci Ciutadana > Diagnstics i Estudis Realitzats > Diagnstics i Estudis Realitzats

Informe de necessitats i demandes del teixit associatiu de Castell de la Plana 2020

Aquest estudi exposa els efectes derivats de la situaci dexcepcionalitat viscuda amb la pandmia de la Covid19 sobre el teixit associatiu local.


Estudi de l'impacte de les associacions a la ciutat de Castell de la Plana

Lestudi pretn mostrar el que aporten les associacions de Castell a la ciutat,transformant en xifres i mostrant el resultat de la seua implicaci, comproms i participaci.Informe estadstic sobre el temps lliure dels adolescents a Castell

Anlisi de la realitat adolescent de Castell realitzat per lAssociaci Movimiento Contra la Intolerancia i la Federaci dAssociaci dEstudiants- FADES amb la collaboraci de lAjuntament de Castell i lInstitut Valenci de la Joventut.


Escoltem als barris

Enquesta realitzada en els mesos de maig i juny de 2019 a 123 persones, per les associacions venals de Segon Mol, Roquetes-San Jaime, l'Aduana, Cam Fondo i Raval Universitari. Treball coordinat des del Seminari Mensual d'Entitats Ciutadanes, organitzat per la Regidoria de Participaci Ciutadana de l'Ajuntament de Castell.


Guia sobre com treballar la prevenci d'addiccions mitjanant l'oferta d'activitats d'oci alternatives

Aquesta guia s el resultat de deu sessions de treball en el marc d'un seminari tcnic de PBA realitzat a l'Ajuntament de Castell en l'any 2019.


Escolta la CiutatDiagnstic de necessitats ciutadanes a la ciutat i detallat per districtes a Castell 2017-2018

L'administraci analitzem peridicament les necessitats de la ciutadania. La detecci dels problemes ms importants s fonamental per a establir 2 coses: la millora contnua dels serveis municipals i l'establiment de sinrgies, convenis, acords de collaboraci amb les entitats cviques en estos assumptes concrets que preocupen a l'administraci.


Estudi per a l'activaci d'espais cvics als districtes Sud i Est de Castell 2017
Annex 1: Resultats del Civmetre
Annex 2: Sociograma
Annex 3: Diagrama de la reuni sectorial
Annex 4: Material dels tallers

Es busca promoure la cultura collaborativa per afavorir la dinamitzaci del teixit urb, social, cultural i econmic de Castell, involucrant a institucions i ciutadania. S'analitza la situaci del teixit associatiu i dels espais disponibles, i s'estableixen lnies per a la configuraci d'espais cvics o d'una futura xarxa de Centres Cvics.


Estratgia de Participaci Ciutadana 2016-2019

Es realitza un estudi que revisa el model de participaci vigent, i s'afronta la seua renovaci per adaptar-lo als escenaris de participaci ciutadana actuals.