CONCURS DE VDEO PROMOCIONAL DE L'S DEL VALENCI 2020
LAjuntament de Castell de la Plana convoca aquest concurs a travs de la Regidoria de Plurilingisme i Foment del Valenci amb lobjectiu de promocionar el valenci com a llengua normal d's.

Poden participar-hi totes les persones matriculades en alguna de les universitats valencianes de la Xarxa Vives (Universitat dAlacant, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernndez dElx, Universitat Politcnica de Valncia i Universitat de Valncia) que estiguen cursant estudis en els graus de Publicitat i Relacions Pbliques, Periodisme i Comunicaci Audiovisual, en la data de finalitzaci del termini de presentaci de sollicituds.

Satorgar un premi de 3.500 euros.

El termini de presentaci del/s vdeo/s i la documentaci requerida comenar lendem de la publicaci de lextracte daquesta convocatria en el Butllet Oficial de la Provncia de Castell i finalitzar el dia 18 de novembre de 2020.

(Publicaci de lextracte de la convocatria en el Butllet Oficial de la Provncia nm. 129, de 27 d'octubre de 2020).

Bases del Concurs de vdeo promocional de l's del valenci 2020

Trmit detallat de la convocatria a la Seu Electrnica de l'Ajuntament de Castell

Sollicitud de participaci en el concurs

Autoritzaci de participaci de menors


Vdeo guanyador del concurs de 2019Vdeo guanyador del concurs de 2018Vdeo guanyador del concurs de 2017Ms informaci en normalitzacio@castello.es.