Està en: INICI > Conoce > Presentació > Presentació

CONOC>E és un espai web que sorgeix de la convergència d'objectius i interessos d'entitats que treballen en formació i ocupació en la ciutat de Castelló, treballant en xarxa en el Projecte Castelló Emplea, coordinat per l'Ajuntament de Castelló i amb el suport del Ministeri de Política Territorial.

Orientat a contribuir a una transformació social a nivell municipal, es dirigeix especialment al personal tècnic d'ocupació i formació, aportant informació, metodologia i instruments per a desenvolupar el seu treball amb major qualitat. A més, en temps de conjuntura econòmica complexa com els actuals, el Punt de Trobada també s'acosta a la ciutadania, oferint informació útil per a ajudar-los a millorar la seua situació formativa i laboral.

Finalment, CONOC>E: Punt de Trobada per a l'Ocupació, es converteix en un catalitzador de bones pràctiques en responsabilitat social des d'una concepció àmplia, partint del convenciment que la realitat actual exigeix compromís per part de tots els agents implicats, des de les administracions públiques fins a les empreses, de la societat civil fins als ciutadans i ciutadanes a nivell individual, en el camí de contribuir a aconseguir territoris socialment responsables.

CONOC>E: Punt de Trobada per a l'Ocupació ens permet, per tant, avançar en aquest sentit amb qualitat i innovació, impulsant el treball en xarxa i adaptant-nos a la realitat local de la ciutat de Castelló.

Presentació Conoce