Està en: INICI > Joventut > Formaci > Forum itinerant

Des de l'Excm. Ajuntament de Castell, a travs de la Regidoria de Joventut, es realitzen diferents accions dirigides a informar la joventut de la nostra ciutat sobre el sistema educatiu, la formaci reglada i la formaci no reglada.

El programa Forum Itinerant s una d'aquestes accions que facilita l'orientaci educativa i la formaci laboral dels/de les nostres joves. Consistix en la realitzaci de sessions informatives gratutes en aquells centres educatius de la nostra ciutat que ho solliciten. En les dites sessions s'oferix una atenci directa, als grups d'alumnes i alumnes participants en l'activitat, a travs de personal qualificat i de material grfic amb informaci educativa i laboral (panells, guies informatives, etc.).

Esta activitat va dirigida principalment a jvens de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat de centres educatius de la nostra ciutat, perqu per grups de mxim 30 jvens participen en una activitat dinmica i educativa que els facilite informaci i assessorament en formaci (Batxillerats, Cicles formatius, Universitat...) i ocupaci per mitj d'atenci grupal i individual, materials de consulta i exposici.

En l'edici 2016 es van dur a terme un total de 38 sessions d'Orientaci Acadmica i Professional durant els mesos de mar i abril de 2016 entre els 10 centres educatius participants, participant ms de 1000 alumnes.

Ms informaci en:
Oficina Municipal d'Informaci Juvenil
Horari d'atenci al pblic: De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores
Av. del Port, s/n
12100 Grau de Castell
Telfon: 964 282 122
Fax: 964 286 712
email: oficinasinformacionjuvenil@castello.es

AVS: Consulteu horaris en perodes festius i de vacances.