Està en: INICI > Joventut > Cultura i Oci Jove > Bookcrossing

L'Excm. Ajuntament de Castell, a travs de les Regidories de Joventut i de Cultura, participa en el conegut sistema d'intercanvi de llibres Bookcrossing amb l'objectiu d'acostar la lectura i els llibres al pblic de la nostra ciutat.

Des de l'Ajuntament s'han "alliberat" 32 llibres repartits pels districtes de la ciutat. En la seua gran majoria, els llibres s'han ubicat junt esttues situades en zones pbliques i de fcil localitzaci; si b, tamb s'han "alliberat" en el Casal Jove del Grau i en l'Oficina d'Informaci Juvenil de Castell.

El Bookcrossing consistix en "alliberar" llibres perqu altres persones els "cacen" i els puguen llegir, desprs es tornen a "alliberar" i aix successivament. Cada llibre porta un codi BCID que permet vore el recorregut del llibre al llarg del mn.

Si trobes algun d'estos llibres, seguix els passos segents:
  1. Llig el llibre.
  2. Visita www.bookcrossing-spain.com i introdux el nmero de BCID que apareix en l'etiqueta de Bookcrossing en l'interior del llibre. Descobrix on ha estat "viatjant". Fes una entrada en el diari i anota on el vas trobar i on el vas a alliberar.
  3. "Allibera" el llibre.
Moltes grcies!

Ms informaci en www.bookcrossing-spain.com i en les Oficines d'Informaci Juvenil.

Bookcrossing