Està en: INICI > Organització Política > L'Alcaldessa > Salutació

Amparo Marco Gualt

Amparo Marco Gual
Alcaldessa de Castelló
alcaldia@castello.es


Un Ajuntament per a les persones

L'Ajuntament de Castelló ha renovat la composició de la Corporació municipal i una nova majoria ha determinat un canvi en el Govern local i en l'alcaldia. Tinc l'honor d'haver sigut triada alcaldessa de Castelló, la primera en la llarga història de la ciutat, i done les gràcies als veïns i veïnes que m'han donat la seua confiança per a assumir el repte d'aconseguir que Castelló passe de ser una ciutat gran a una gran ciutat.

El nou Govern de Castelló té com a principal objectiu treballar per a aconseguir el benestar general de tota la ciutadania, però, de forma especial, de les persones més vulnerables, de les que més pateixen. Per açò, des d'aquest moment, les regidores i els regidors del Govern Municipal ens posem a disposició de la ciutadania per a allò que necessiten i esperem rebre les seues aportacions, idees i suggeriments per a millorar la gestió municipal.

L'economia de Castelló travessa moments de dificultat, però tenim l'esperança que és possible recuperar el benestar perdut, amb el treball coordinat de les institucions públiques i la societat civil. La meua intenció és comptar amb la col·laboració d'aquells i aquelles que tinguen voluntat d'ajudar a l'engrandiment de Castelló perquè la nostra ciutat siga el que els castellonencs i les castellonenques vulguem.