Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Popular

El PP demana conixer el cost que ha suposat la renovaci de la flota de vehicles oficials de l'alcaldessa

Divendres, 23 de Agost de 2019El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, apel·la a la transparència, "que no ha demostrat el govern municipal, perquè acabem d'assabentar-nos de l'adquisició de nous turismes d'alta gamma a disposició de PSOE, Compromís i Podem "

"Marco ha passat de voler suprimir els cotxes oficials, que considerava 'privilegis' de la classe política, a assignar dos a aquest nou mandat. Mai ha fet realitat l'eslògan de la seua campanya electoral de 2015 on va prometre als castellonencs que el seu vehicle oficial serien les seues sabates "

23 d'agost de 2019.- El portaveu popular adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, apel·la a la transparència perquè el govern municipal de Amparo Marco informe del cost que ha suposat l'adquisició de nous vehicles d'alta gamma al servei de PSOE, Compromís i Podem.

Els populars han estat coneixedors -no precisament per l'equip de govern-, de la renovació de la flota de vehicles oficials que PSOE, Compromís i Podem començaran a utilitzar a partir de setembre. Es tracta de dos models híbrids de la marca Ford Mondeo, amb vidres tintats, que serviran per al trasllat dels regidors de l'equip de govern. A més de la incorporació de tres utilitaris mixtes que, previsiblement, es destinaran a les brigades municipals.

"L'alcaldessa Amparo Marco ha passat de voler suprimir els cotxes oficials, que considerava 'privilegis' de la classe política, a no poder prescindir-ne en la passada legislatura, donades les responsabilitats del seu càrrec com a primera edil. I a més, en el recentment estrenat nou mandat suma un més. Es assignats, tot i prometre als castellonencs, durant la campanya electoral 2015, que el seu únic cotxe oficial serien les seues sabates ", recorda Sergio Toledo.

A més, la pròpia Amparo Marco, sent portaveu socialista a l'oposició, va arribar a presentar una moció al govern popular de Alfonso Bataller, en la qual sol·licitava reduir a un els cotxes oficials per "acabar amb els privilegis dels regidors", va dir llavors.

Per al portaveu popular adjunt, Sergio Toledo, "la forma de veure la realitat de l'alcaldessa ha canviat des que està al govern. A més compta amb el beneplàcit dels seus socis nacionalistes i d'Unides Podem, que també gaudiran d'aquest 'privilegi', segons les paraules de l'alcaldessa, en poder desplaçar-se amb cotxe oficial i xofer propi, quan abans, estant a l'oposició, tant el van criticar ".

"Esperem una resposta transparent a la nostra pregunta sobre quant ha costat la renovació de la flota de vehicles oficials de l'alcaldessa Amparo Marco i els seus socis de govern i no dubtarem a formular-la en la comissió informativa, una vegada es reprengail'activitat municipal", conclou Toledo.

Tornar