Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Popular

El PP denuncia la imatge insalubre que presenten els voltants del cementeri Sant Josep

Diumenge, 25 de Agost de 2019
El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, denuncia la brutícia per acumulació d'escombraries a la vista dels que visiten el recinte

"El govern municipal de PSOE, Compromís i Podem no fa res per acabar amb les muntanyes de residus acumulats que produeixen mala olor i afavoreixen la proliferació d'insectes i rates, segons denuncien els veïns"

25 d'agost de 2019.- El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, lamenta la imatge negativa d'abandonament i insalubritat que presenten els carrers que envolten el cementeri Sant Josep de Castelló. Toledo es fa ressò de les denúncies veïnals pel mal olor i la proliferació d'insectes i rates entre les muntanyes d'escombraries que no passen desapercebudes als ulls de ningú.

"Pneumàtics, caixes, voluminosos, electrodomèstics inservibles, plàstics, restes de material d'obra i restes de poda s'amunteguen superant el metre d'alçada davant la passivitat del govern tripartit, que no fa res per acabar amb aquests focus d'insalubritat", assenyala Toledo. A més, "aquestes muntanyes d'escombraries confereixen una imatge deplorable a la nostra ciutat en un dels enclavaments que visiten diàriament molts castellonencs. a tot açò es suma la brutícia generalitzada que presenta la ciutat i que venim denunciant durant tot l'estiu", afegeix.

El populars recorden que els orins i excrements d'animals són una constant en els carrers, obligant als vianants a caminar amb la vista posada a terra per evitar trepitjar-les.

El portaveu popular adjunt demana al govern d'Amparo Marco actuar de manera immediata per tornar a la ciutat la imatge que mereix, "la mateixa que la va portar a ser premiada amb l'escombra de platí quan governava el Partit Popular. Una actuació necessària, més quan estem a l'estiu i la ciutat és visitada per turistes ", assegura.

A més, aquests focus insalubres són especialment preocupants en els voltants de col·legis, com també han denunciat els veïns. "Els abocadors incontrolats són una constant en la Marjaleria, on l'equip de govern segueix mirant cap a un altre costat, sense actuar. I a més, els seus socis de Podem tampoc s'esforcen per revertir la situació".

Per Toledo, precisament la formació Podem, ara al govern, hauria de vetllar pel respecte pel medi ambient, que tant abandera. Una manera de començar seria redactar l'ordenança municipal de solars i parcel·les abandonades que obligue el manteniment en bon estat de les mateixes, siguen municipals o privades, i que porten reclamant sense èxit les federacions de veïns des de la passada legislatura ".


Tornar