Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Popular

Fabregat: "Marco es garanteix estrenar setembre amb nova i ampliada flota de cotxes oficials mentre les goteres del Pablo Herrera segueixen pendents"

Dilluns, 26 de Agost de 2019


La regidora del Grup Municipal Popular, Susana Fabregat, lamenta que els clubs de vólei segueixen esperant la promesa remodelació del pavelló del Grau mentre l'alcaldessa, que demonitzava els cotxes oficials, prioritza el seu transport. "La seua seguretat abans que la dels esportistes de Castelló. Així­ atenen PSOE, Compromís i Podem les necessitats de l'esport base i dels equips d'elit de Castelló"

"Marco ha renunciat a les seues sabates, mai van ser el seu vehicle oficial com ella mateixa va dir. No només va mentir en açò als castellonencs sinò també en el seu ordre de prioritats, ha quedat demostrat que mentre no han tingut pressa per atendre les reivindicacions dels clubs en matèria de seguretat, sí que s'han preocupat d'estrenar cotxe al setembre "

26 d'agost de 2019.- La regidora del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Susana Fabregat, lamenta que la remodelació del poliesportiu Pablo Herrera del Grau, que el mateix equip de govern reconeixia urgent, segueix sense data mentre l'alcaldessa socialista, Amparo Marco, "sí que s'ha assegurat estrenar setembre amb nous cotxes oficials, incrementant el seu nombre respecte a la passada legislatura", exposa. "L'alcaldessa, que demonitzava els cotxes oficials, prioritza el seu transport a les demandes dels clubs de vólei que allà entrenen. La seua seguretat està  abans que la dels esportistes de Castelló. Així­ atenen PSOE, Compromís i Podem les necessitats de l'esport base i dels equips d'elit de Castelló ", afegeix Fabregat.

Amb setembre a la volta de la cantonada i amb aquest les competicions, "els esportistes tornaran a entrenar a les mateixes condicions, sense que les seues reivindicacions en matèria de seguretat s'hagen vist resoltes. Per a ells setembre serà igual que qualsevol altre mes del passat mandat però no per a l'alcaldessa ni per als seus socis de Compromís i Podem que al setembre gaudiran de dos cotxes oficials més, d'alta gamma per als seus desplaçaments ", compara l'edil popular.

En aquest sentit, la socialista Amparo Marco, "sembla que ja ha renunciat a les seues sabates, ja que mai van ser seu vehicle oficial com ella mateixa va dir. I no només va mentir en açò als castellonencs, sinò també en el seu ordre de prioritats, ha quedat demostrat que mentre no han tingut pressa per escometre la remodelació del Pablo Herrera que necessita millorar les condicions de seguretat des del passat mandat, l'equip de govern municipal sí­ que s'ha emprat a fons per estrenar cotxe al setembre ", subratlla Fabregat.

L'edil popular demana a l'alcaldessa que atenga les necessitats dels clubs. Abans de l'estiu, el govern municipal es va comprometre a garantir als clubs que hi entrenen, com és el cas del club Volei Grau Castelló, el Volei Mediterrani Castelló i Volei L'Illa Grau, una instal·lació alternativa on preparar-se per a les competicions si les obres s'iniciaven al setembre, "però, tampoc hi ha noti­cies referent a això però sí­ del seu canvi de sabates per dos vehicles oficials més".

Per als populars és moment de desbloquejar, d'una vegada per totes, una situació que ells mateixos han retardat durant massa temps, primer no volent assumir el cost de la reforma, negant que fora de la seua competència, i per això van tractar de passar-li la pilota a la Diputació - amb el govern popular encara al capdavant-, i després, per un error en l'adjudicació de les obres. "Si han tingut temps per renovar la flota de vehicles del govern municipal, també hauria d'haver per pal·liar el dè¨ficit de seguretat del pavelló", afegeix l'edil popular

Cal recordar que la Diputació Provincial és la propietaria del pavelló Pablo Herrera, però és l'Ajuntament qui s'encarrega de la seua gestió i com a tal ha de garantir el bon estat del mateix.

La remodelació de la instal·lació esportiva passa per actuar a la coberta per acabar amb les filtracions d'aigua, que es produeixen amb cada episodi fort de pluja, provocant goteres que inunden la pista, deixant-impracticable. I d'altra banda, l'esmena dels desperfectes que presenta el paviment, el qual ha arribat a provocar lesions en els jugadors. A més, el passat juny la instal·lació ja es va veure afectada per la caiguda d'una part del sostre del gimnàs, deixant munts de runa entre les màqiunes del gimnàs.

"El poliesportiu Pablo Herrera no pot esperar més, cal abordar immediatament la seua remodelació per deixar enrere un estat lamentable que pateixen tant els jugadors locals, com els visitants. Aquest pavelló, en plena temporada de competicions arriba a albergar, cada cap de setmana , fins a 17 partits. per això, no hi ha més temps per perdre, la solució ha d'arribar com més aviat millor al Pablo Herrera per deixar de perjudicar a l'esport base ", conclou Fabregat.

Tornar