Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Popular

Toledo: "El govern municipal es contradiu destapant les seues mentides. Fa un any van assegurar actuar al cam de la Ratlla, per ni tan sols tenen garantit el seu finanament"

Divendres, 30 de Agost de 2019


El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, evidencia la incapacitat del govern d'Amparo Marco a l'hora d'escometre millores en la xarxa viària, sent el Camí la Ratlla un dels eixos que més trànsit suporta

"Tornem a un govern municipal que ven la pell de l'ós abans de caçar-lo. L'alcaldessa demana diners per a una obra 'supramunicial' -diu-, just quan el president de la Diputació acaba d'anunciar que la institució provincial ha deixat de ser "supramunicipal", donant prioritat als municipis més menuts "

30 d'agost de 2019.- El portaveu popular adjunt del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, evidencia les contradiccions del govern municipal -format per PSOE, Compromís i Podem-, "que acaben destapant les seues pròpies mentides", diu . I recorda que fa un any, el regidor d'Urbanisme, Rafa Simó, va assegurar que ja estaven treballant en una actuació del Camí la Ratlla per millorar la seua seguretat, "però la realitat és que ni tan sols tenen garantit el seu finançament quan l'alcaldessa surt un any després dient que recorrerà a la Diputació Provincial perquè pague l'obra ", assenyala.

Per Toledo, aquest últim anunci de l'alcaldessa socialista, "destapant la seua incapacitat d'escometre millores en la xarxa viària, especialment al camí de la Ratlla, un dels eixos més utilitzats pels castellonencs en els seus desplaçaments cap a la costa, només ens porta a pensar que tornem a una lesgislatura més d'anuncis. Amparo Marco i Rafa Simó han tornat a vendre la pell de l'ós abans de caçar-lo, per desgràcia de tots els castellonencs ".

A més, aquesta petició a la Diputació arriba en el pitjor moment. "L'alcaldessa demana diners per a una obra 'supramunicial' - segons diu-, just quan el president de la Diputació, Josep Martí, acaba d'anunciar que la institució provincial ha deixat de ser 'supramunicipal', donant prioritat als municipis més petits" , recorda Toledo.

Els populars insisteixen que fa quinze dies, la seua formació denunciava un any sense els avanços promesos al camí de la Ratlla. L'edil d'Urbanisme, Rafa Simó va assegurar al juliol de l'any passat, davant d'una moció del PP que demanava millores en matèria de seguretat, que ja estava treballant en això, sense avançar projecte ni terminis referent a això. "Es confirma que les seues declaracions van ser un altre intent de fugir anunciant el que no tenien lligat, perquè si no, no s'entén aquesta petició que llança l'alcaldessa Amparo Marco a la Diputació Provincial", aclareix el regidor popular.

Aquesta carretera és una de les més utilitzades per unir la CV-149, el camí Serradal i l'avinguda Ferrandis Salvador, i dóna problemes de seguretat. Els veïns reclamen millores per condicionar-la, però, després d'un any segueixen els mateixos sots, les mateixes corbes, la mateixa vegetació sense manteniment ... etc.

Al juliol de 2018 el PP proposava endreçar i garantir la seguretat del trànsit, tant rodat com amb bicicleta, eliminant els trams de major perillositat, incorporant enllumenat públic i eliminant el pal elèctric que actualment envaeix la calçada. "Vam presentar la moció al Ple perquè just era el moment en què s'havia anunciat la solució tècnica als problemes d'inundabilitat a la Quadra de Sant Jaume", assenyala Toledo, però no va prosperar amb el vot en contra del govern municipal.

Tornar