Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Popular

Vicent Sales afirma que "PSOE i Comproms sn cmplices que no es faa el conservatori perqu els dos sn socis de govern"

Dijous, 14 de Gener de 2021


El regidor i responsable de Cultura del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, i el diputat autonòmic del PP en Les Corts Luis Martínez es reuneixen amb el director del Conservatori Professional de Música ‘Mestre Tárrega’ de la capital de la Plana, Antonio Rodríguez, per a mostrar el suport dels Populars a la demanda del col·lectiu de docents i alumnes del recinte.

"La construcció d'un nou conservatori de música i dansa a Castelló és una de les esmenes que venim presentant sistemàticament als *presupustos de la Generalitat, any rere any, també en el 2021, perquè en els comptes del Consell no figura mai, una esmena que PSOE i Compromís tomben sistemàticament, demostrant que tot és ‘*postureo’ dins de la guerra oberta que tenen socialistes i nacionalistes en el govern autonòmic i de la capital de la Plana".

14 de gener de 2021.- El regidor i responsable de Cultura del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Vicent Sales, afirma que "PSOE i Compromís són còmplices que no es faça el nou conservatori de música i dansa de la ciutat, perquè els dos partits són socis d'un mateix govern". Així s'ha referit Sales a la polèmica que ha suscitat el fet que Compromís haja denunciat ara que el PSOE ha canviat de manera unilateral i sense consultar-li el canvi de denominació d'una parcel·la en el Bulevard Blasco Ibáñez, enfront de la Ciutat de la Justícia, en la qual inicialment s'havia anunciat pel tripartit que es construiria la nova infraestructura, però que en la nova versió del Pla General Estructural aprovat en el ple del passat 17 de desembre de 2020 ha desaparegut "d'una plomada".

"La construcció d'un nou conservatori de música i dansa a Castelló és una de les esmenes que venim presentant des del Partit Popular de la ciutat de Castelló i de les Corts *Valencianes sistemàticament als pressupostos de la Generalitat, any rere any, també en el present 2021, perquè en els comptes del Consell no figura mai. Una esmena que PSOE i Compromís tomben també sistemàticament, demostrant que tot és ‘*postureo’ dins de la guerra oberta que tenen socialistes i nacionalistes en el govern autonòmic i de la capital de la Plana", ha subratllat Sales.

L'edil Popular a l'Ajuntament de Castelló, i el diputat autonòmic del PP en Les Corts *Valencianes Luis Martínez s'han reunit hui amb el director del Conservatori Professional de Música ‘Mestre Tárrega’ de la capital de la Plana, Antonio Rodríguez, per a mostrar el suport dels Populars a la demanda del col·lectiu de docents i alumnes, que porten "anys reivindicant legítimament una infraestructura que és necessària i que s'ha venut i promés electoralment, però que lluny d'avançar, retrocedeix amb cada dia que passa, per la guerra oberta que mantenen socialistes i nacionalistes", ha assegurat.

Cal recordar que entre la bateria d'esmenes als pressupostos autonòmics de Puig i Oltra per a l'any 2021 que va presentar el PP s'incloïa una sol·licitud de crear una línia d'un milió d'euros dins del global d'esmenes del Pla *Edificant, presentades pel PP per a la redacció del projecte i avançar així en la construcció d'un nou conservatori de música i dansa per a Castelló, en una parcel·la de 1.300 metres enfront de la Ciutat de la Justícia, tal com s'havia compromés en les passades eleccions, "un compromís que després no té reflex en els comptes de l'exercici, que és on s'ha de recollir". "No obstant això, una vegada i una altra, sistemàticament, aquesta i altres esmenes són desestimades pel simple fet de suggerir-les el Partit Popular. Que uns no posen excuses i els altres no es facen els ofesos i agreujats, perquè els dos estan actuant amb una actitud absolutament partidista i electoralista, en contra dels interessos dels castellonencs, que tornen a ser els grans perjudicats en aquesta batalla fratricida en els sins dels seus respectius tripartits", ha apuntat Sales.

L'edil del Partit Popular afirma que "el conflicte pel conservatori és un xoc més en el llarg rosari d'enfrontaments que hi ha entre els dos partits. Ací està el cas de l'edifici de *Borrull o la parcel·la de la residència de majors del carrer Onda de Castelló. Anys i anys d'encreuament de declaracions i de desfavors, però ni un sol avanç. La mà d'Amparo Marco és allargada, i el bloqueig al conservatori nou de Castelló és una punyalada més de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, als seus socis de govern de Compromís, que gestionen l'àrea de cultura en la capital de la Plana i en la Generalitat Valenciana. És guerra de guerrilles en el si del *Acord de *Fadrell i del *Pacte del *Botànic".

"Des del Partit Popular estarem al costat dels veïns, especialment dels estudiants i el professorat de l'àrea de música i dansa de la ciutat de Castelló, que veuen una vegada més com s'allunyen els seus anhels per les falses expectatives rebudes. Serem molt reivindicatius amb aquesta infraestructura i sempre ens trobaran de la seua part", ha conclòs.

Tornar