Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Socialista

Un 2019 ple de turisme

Dilluns, 7 de Gener de 2019


Article d'opinió de Patricia Puerta, portaveu adjunta del Grup Municipal Socialista i regidora de Turisme.

Arranquem un nou any amb la mirada posada en Fitur, la fira de turisme més important a nivell internacional. Castelló vol consolidar aquest 2019 la seua aposta per un sector estratègic com el turisme per a l'economia local, per a la generació d'ocupació però també per a la reputació de la ciutat

Tenim potencial de sobres per a consolidar-nos com a destinació turística. Les nostres platges; la nostra excel·lent oferta gastronòmica; les festes, amb especial esment a la Magdalena que enguany celebra efemèrides; la cada vegada més i millor oferta cultural; la recuperació patrimonial d'espais com el refugi antiaeri o es Castell Vell són alguns exemples de tot el que Castelló pot oferir. 

Tot això millorat gràcies a un clima que ens fa gaudir de més de 300 dies de sol a l'any i d'unes temperatures suaus així com una orografia que ajuda a vagarejar per a descobrir els nostres racons urbans, gaudir de l'enorme oferta d'hostaleria i d'un comerç de proximitat que aporta personalitat pròpia a la destinació. 

I sense oblidar nous esdeveniments com a Escala a Castelló. Una iniciativa impulsada per la nostra alcaldessa, Amparo Marco, que en la seua primera edició va demostrar l'atractiu d'una ciutat que fins ara havia viscut d'esquena al mar. El port va ser l'escenari d'un Escala a Castelló de rècord en la seua estrena: més de 70.000 visites en sol quatre dies. La gran festa del mar ha arribat per a quedar-se i posicionar a Castelló en el mapa turístic.

Fitur ens ofereix una vegada més la possibilitat de projectar-nos internacionalment. Aprofitarem la nostra presència en la cita per excel·lència del turisme per a promocionar les bondats d'una ciutat com Castelló, que també es fa lloc en el panorama gastronòmic gràcies a la marca Castelló Gastronòmic que abandera el nostre xef estrela Michelín Miguel Barrera. Per un 2019 ple de turisme.

Tornar