Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Socialista

Marco destaca que amb el PSPV el Grau viur la seua major transformaci: nou parc de la Panderola i plaa Josefina Lpez

Dijous, 10 de Gener de 2019


El Grup Municipal Socialista destaca que el Grau viurà la seua major transformació aquest 2019. El govern que presideix la socialista Amparo Marco ha impulsat la remodelació del parc de la Panderola i la urbanització de la plaça Josefina López, dos projectes emblemàtics i reivindicats per la ciutadania. "És una oportunitat de transformar l'espai públic per a dinamitzar el Grau i d'atendre demandes ciutadanes que fins ara no havien passat de promeses incomplides", subratlla l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

La remodelació del parc de la Panderola suposa fins ara la major inversió al Grau: 1,5 milions d'euros per a convertir parc en un espai a l'aire lliure més obert, inclusiu, amb més possibilitats d'ús, que facilite la vida quotidiana i que servisca per a revitalitzar el seu entorn. Un altre projecte també licitat és la urbanització de la plaça Josefina López i el seu entorn, que convertirà el descampat al costat de la piscina Emilio Fabregat i el centre de salut en un plaça moderna, còmoda i sostenible. L'actuació també suposarà la urbanització d'aquest accés al Grau.

L'alcaldessa i líder socialista, Amparo Marco, rep amb entusiasme el canvi que experimentarà en els pròxims mesos un districte que ha estat "allunyat de l'agenda pública durant molts anys". "Per fi els graueros i graueras gaudiran de l'espai públic que mereixen, un lloc per a estar i conviure, per a imprimir valor a la ciutat i connectar a les persones", ha subratllat Marco.

No seran les únics projectes. Aquest primer semestre d'any s'executarà la remodelació de l'edifici del mercat com a seu de la Policia Local amb l'objectiu de prestar un millor servei i millorar les condicions de treball dels agents. Una actuació que, al costat de la remodelació del parc de la Panderola i la dinamització del Casal Jove, pretenen donar un gir de 180 graus a tot l'entorn.

Però el canvi no solament serà en l'urbanístic. El Grup Municipal Socialista destaca el treball realitzat des de la tinença d'Alcaldia del Grau, dirigida per Rafa Simó, i des d'altres regidories com la de Joventut, també liderada per l'edil socialista José Luis López,  per a augmentar les propostes culturals amb els tardeos nadalencs, la consolidació de la festa de cap d'any enfront de l'edifici del Rellotge, l'impuls als Carnestoltes, la diversificació d'actes en les festes de Sant Pere, la redefinició de l'oferta del Casal Jove o la celebració de nous esdeveniments com el Crazy Cross.

Tornar