Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs denuncia que el bipartit haja ocultat la possibilitat de prrroga per a intentar vendre el Pla General abans de les eleccions

Dissabte, 28 de Juliol de 2018


·El portaveu adjunt, Vicente Vidal, critica que "s'haja presentat el Pla d'Ordenació Pormenoritzada sense resoldre abans les al·legacions de l'Estructural"

Castelló, dissabte 28 de juliol de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha denunciat que "el bipartit ocultara la possibilitat de pròrroga que permet la llei per a intentar vendre el Pla General acabat abans de les eleccions". "Argumentant que caducaven els terminis, l'equip de Govern va presentar el Pla d'Ordenació Pormenoritzada sense haver resolt les al·legacions del Pla Estructural, que inevitablement ho condiciona", ha recordat el portaveu adjunt, qui ha lamentat que "Castelló en Moviment caiguera en el parany del bipartit".

Així Vidal ha explicat que "l'article 56.4 de la LOTUP diu que la declaració ambiental i territorial estratègica perdrà la seua vigència als dos anys, però el mateix precepte legal assenyala la possibilitat de demanar la pròrroga, per la qual cosa el correcte haguera sigut esperar a l'aprovació del Pla Estructural i després exposar al públic el detallat". En aquest sentit, el regidor ha qualificat de "barbaritat i temeritat fitar temps amb finalitats electoralistes". "O el bipartit no va a acceptar cap al·legació dels veïns o si ho fa, modificar el Pla Pormenoritzat serà un autèntic disbarat sense sentit comú", ha afegit Vidal.

"Del que es tracta no és de tenir un Pla General, sinó de tenir el millor Pla General possible i que responga al que volen els castellonencs per a Castelló i, no obstant açò, en aquest Pla Pormenoritzat els castellonencs no veuran els seus interessos reflectits si no s'ha acceptat cap esmena", ha conclòs el portaveu adjunt, no sense abans aclarir que "el Pla General ha de ser un document de ciutat, no de Govern ni molt menys que s'haja de polititzar".


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar