Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs reclama carrils de bany adaptats per a persones amb discapacitat en les piscines municipals

Divendres, 27 de Juliol de 2018


·El regidor José Antonio Zamora proposa "elevar l'edat en la qual els xiquets han de canviar-se sols en els vestuaris dels sis als deu anys"

Castelló, divendres 27 de juliol de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha reclamat "carrils de bany adaptats per a persones amb discapacitat en les piscines municipals". Així, l'edil ha informat de "les propostes de Cs al reglament d'ús de les instal·lacions esportives municipals de Castelló entre les quals també destaca elevar l'edat en la qual els xiquets han de canviar-se sols en els vestuaris separats per sexes dels 6 als 10 anys". "Des de Cs considerem que sis anys és una edat molt primerenca perquè els xiquets es canvien sols amb altres adults en el vestuari, de la mateixa manera que ho creuen altres pares i per açò es col·lapsen els vestuaris mixts que són necessaris per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, per la qual cosa elevar l'edat no solament afavoriria la tranquil·litat dels pares sinó també descongestionaria les prestacions per als usuaris més dependents", ha explicat el regidor.

Així mateix, "des de Cs demanem que en els banys adaptats per a persones amb discapacitat o mixts de totes aquelles instal·lacions amb usuaris amb discapacitat o mobilitat reduïda, es garantisquen lliteres permanents per a canviar-los, evitant que s'hagen de muntar i desmuntar per a cada ús, o canviadors homologats per a l'ús de persones amb mobilitat reduïda", ha afegit Zamora. "Hem d'aconseguir que les nostres instal·lacions estiguen no solament adaptades sinó que siguen inclusives per a garantir el seu gaudiment per part de tots els usuaris", ha conclòs l'edil.


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar