Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs lamenta que el bipartit s'oblide de la installaci de fonts d'aigua potable en el paratge de la Magdalena

Dimecres, 1 de Agost de 2018


·Paduraru reclama "dotació de serveis per a posar en valor l'obra del Castell Vell i l'obertura del centre d'interpretació"

Castelló, dimecres 1 d'agost de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Manuel Paduraru ha lamentat que "el bipartit s'oblide de la instal·lació de fonts d'aigua potable en el paratge de la Magdalena per a posar-ho en valor, com reclamava la moció de Cs aprovada fa 19 mesos i que comptava amb l'aval dels tècnics municipals". En aquest sentit, Paduraru ha assegurat que "comptar amb aigua potable no solament és un servei necessari per a turistes i visitants sinó que també ajudaria a posar en valor l'obra del Castell Vell i l'obertura del centre d'interpretació".

"Més d'any i mitjà després els castellonencs i turistes que s'acosten a la Magdalena, no solament en romeria sinó també durant l'estiu, seguiran sense poder disposar d'aigua potable per a combatre la calor, per la desídia del bipartit", ha recriminat l'edil, qui ha recordat que "l'Executiu local es va comprometre en ple a instal·lar aquestes fonts al costat del berenador i parc infantil i en l'esplanada de l'ermita amb l'objectiu de dotar de serveis suficients a aquest entorn emblemàtic de la ciutat". "L'ermita de la Magdalena és per als castellonencs l'espai triat per nombrosos veïns per a celebrar dies festius, en un entorn cultural, històric i de gran riquesa paisatgística i atracció turística, ho fer esport i cal dotar-ho de serveis bàsics", ha conclòs el regidor.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar