Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs lamenta la connivncia del bipartit amb les pintades vandliques, ofensives i illegals

Diumenge, 5 de Agost de 2018


·L'edil Paduraru reclama al Executiu local que "esborre els llaços grocs i els escrits que denigren a les Forces i Cossos de Seguretat"

Castelló, diumenge 5 d'agost de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha lamentat "la connivència del bipartit amb les pintades vandàliques que cobreixen la ciutat, algunes d'elles fins i tot ofensives i il·legals al no preocupar-se d'esborrar-les". "Per deixadesa l'Executiu local, Castelló es troba ple de grafittis i pintades que ofereixen una imatge d'abandó i brutícia de la nostra ciutat, denunciada pels veïns en nombroses ocasions", ha denunciat l'edil, qui a més ha criticat que "el bipartit no actue ni tan sols davant pintades ofensives o contraries a la llei".

"El centre de la ciutat es manté ple de llaços grocs, pintats des de fa mesos, malgrat que el Tribunal Superior de Justícia ha dictat sentència instant a les institucions a acatar la neutralitat de l'espai públic", ha recordat Paduraru. "Des de Cs lamentem que el separatisme estiga ocupant l'espai públic que és de tots amb el beneplàcit del Pacte del Grau", ha remarcat el regidor.

Així mateix, "els policies de la nostra ciutat porten setmanes suportant com el bipartit manté la pintada de l'avinguda l'Alcora que ataquen a la seua professió", ha explicat Paduraru. "Des de Cs demanem a l'equip de Govern que esborre aquesta pintada denigrant per a les nostres Forces i Cossos de Seguretat, les mateixes que estan vetlant pels nostres drets i llibertats emparades per la nostra Constitució, inclòs el d'expressió", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar