Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Vidal: "L'informe tcnic certifica que existeixen deficincies en les obres de Maestria denunciades pels vens i reclamades per Cs"

Dissabte, 4 de Agost de 2018


·El portaveu adjunt de Cs Castelló reclama "l'esmena dels defectes i la resposta als dubtes sobre el modificat del contracte de la superilla"

Castelló, dissabte 4 d'agost de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha assegurat que "l'informe tècnic de les obres de Maestria certifica que existeixen deficiències en les obres, com vénen denunciant els veïns i reclamant Ciutadans, que a més, seguim sol·licitant la resposta als nostres dubtes sobre el modificat de l'obra". "El bipartit va voler silenciar als veïns, negant que existiren deficiències, però els informes certifiquen que tenien raó pel que des de Cs reclamem que s'esmenen immediatament", ha remarcat l'edil, qui ha indicat que "s'acredita que existeix paviment en mal estat, excessiu pendent en les voreres, embornals en passos de vianants o a major cota del carrer i escocells sense emplenar". "A totes aquestes deficiències se sumen els minvaments que va suposar el modificat de contracte a més dels problemes que provoca el concepte de superilla, com el fet que els cotxes envaïsquen les voreres o la inundació de les cases que queden a la mateixa o inferior altura que el carrer, problemes que també arreplega l'informe", ha explicat l'edil. "Es torna a demostrar que el bipartit governa d'esquena a la ciutat", ha afegit Vidal.

"Al febrer des de Ciutadans demanarem per registre un informe sobre si en Maestria les millores finalment pagades són realment millores i si s'ajusten als preus de mercat i el bipartit segueix sense facilitar-ho, amb una opacitat que ens ha obligat a acudir al Síndic de Greuges", ha reivindicat el portaveu adjunt. "Des de Cs reclamem que el bipartit done resposta al requeriment del grup municipal, i que complisca immediatament amb les justes demandes dels veïns", ha remarcat Vidal i, en aquest sentit, ha exigit a l'Executiu local que "deixe de donar l'esquena als veïns, escolte als castellonencs i complisca amb aquests acords com és la seua obligació". "Lamentablement el bipartit no ha sigut mestre en Maestria", ha conclòs el regidor.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar