Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs demana al bipartit un pla d'acci per a evitar la mort d'espcies protegides en la Marjaleria

Divendres, 3 de Agost de 2018


·L'edil Paduraru li recorda al bipartit que "el medi ambient es cuida i preserva no solament amb paraules sinó amb accions"

Castelló, divendres 3 d'agost de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha demanat al bipartit "un pla d'acció per a evitar la mort d'espècies protegides en la Marjaleria". D'aquesta manera, Paduraru ha denunciat que "fa dos mesos, per a solucionar un problema tècnic de Marjaleria, es va tallar el flux d'aigua de les sèquies, la qual cosa va causar la mort de tots els animals que estaven habitant en elles durant aquesta actuació, i, per tant, podrien haver-se vist afectades també alguna de les espècies protegides que habiten en elles com el fartet o el samaruc". "Des de Cs demanem que l'Ajuntament forme personal perquè estiga preparat per a actuar en aquest tipus de situacions per a rescatar i traslladar aquestes espècies de la zona afectada a una altra amb aigua", ha indicat el regidor, que ha demanat a l'Executiu local que "prenga les mesures necessàries perquè no ocórreguen incidents que afecten la nostra fauna".

"El medi ambient es cuida i preserva no solament amb paraules sinó amb accions", ha remarcat Paduraru, i, en aquest sentit, ha assenyalat que "el bipartit no està actuant proactivament per a protegir-ho". "Vam ser el grup municipal Cs els qui vam impulsar la recollida d'oli de cuina domèstic usat en la nostra ciutat, qui ha denunciat la contaminació de l'aire i ha recolzat totes les iniciatives per a pal·liar aquest problema i també qui ha posat damunt de la taula la possibilitat d'utilitzar tota la brossa de la nostra ciutat com a combustible per al transport públic i d'emergències amb fons europeus", ha recordat l'edil, qui ha assegurat que "seguirem treballant per a aconseguir una ciutat sostenible de debò i no solament a manera d' slogan".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar