Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs de Castell critica el retard en el pagament de les ajudes de participaci ciutadana

Dimecres, 15 de Agost de 2018


· Gabarda lamenta que "el bipartit seguisca posant traves a les associacions de veïns en la seua gran tasca en els districtes"

Castelló, dimecres 15 d'agost de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha criticat "el retard en el pagament d'ajudes de participació ciutadana posat que mentre que anys enrere en el mes de juliol aquestes ja estaven justificades i cobrades, enguany segueix els passos de l'any passat quan van patir mesos de retard". "Aquestes ajudes serveixen perquè les associacions veïnals afronten les despeses de funcionament i activitats i si es paguen a final d'any, les associacions es veuen obligades a avançar aquests diners, dificultant la seua activitat", ha destacat Gabarda, qui ha lamentat que "no servira de res la mala experiència de l'any passat i les queixes veïnals perquè el bipartit segueix retardant aquestes ajudes per falta de previsió".

Així mateix, Gabarda ha recordat que "les noves bases de les subvencions per al foment de la participació ciutadana i l'associacionisme han suposat un gran volum de paperassa inassumible per a moltes associacions". "Els fets del bipartit contradiuen les seues paraules perquè mentre parlen de fomentar l'associacionisme, l'única cosa que han fet en aquests tres anys és posar-los traves i intentar restar representativitat a les associacions veïnals de la nostra ciutat que realitzen una gran labor en cadascun dels districtes", ha conclòs portaveu.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló

Tornar