Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs lamenta que l'habitatge social s'haja convertit en la principal poltica electoralista dels governs de Castell

Dimarts, 1 de Octubre de 2019


Archelós: "el que per a la regidora de vivenda és ‘en breu’, per a uns altres són sis mesos i, així és com han passat 10 anys sense fer res per l'habitatge" Castelló, dimarts 1 d'octubre de 2019


La regidora de Cs, va preguntar la setmana passada en comissió sobre l'estat del Pla d'Habitatge Social i per a quan estava prevista la seua posada en marxa. Dijous passat 26 de setembre la regidora de la matèria, Mª Jesús Garrido, va dir que en breu estaria previst el Pla, no obstant això, la resposta oficial que va rebre Archelós ahir a la seua pregunta del dilluns anterior "dista molt dels terminis que va donar Garrido en el passat ple", ha matisat l'edil de Cs.

Archelós ha insistit que "el que per a la regidora de vivenda és ‘en breu’, per a uns altres són sis mesos i, així és com han passat 10 anys sense que ningú haja fet res per donar una solució a aquesta preocupació social". "Garrido va acusar la seua predecessora Brancal de no haver fet res, després va voler rectificar tirant la culpa als qui van governar en legislatures anteriors i, el cas és que els governs no poden viure de renda, han de gestionar i quatre anys donen per a molt si es té voluntat", ha aclarit la regidora de Cs.

Paula Archelós ha criticat que "el Fadrell arribe tard i malament. Segons Garrido l'Oficina de l'Habitatge treballa ara a regularitzar i posar ordre en els habitatges. Per tant, respon al que venim denunciant des de Cs en reiterades ocasions sobre aquest tema: el Govern del Grau va posar pegats i no solucions. El problema de l'habitatge social no era la visibilitat i l'accés a l'Oficina Municipal com van voler vendre, era el col·lapse, la falta de personal i la coordinació entre administracions per a ordenar i regularitzar expedients".

Finalment, Archelós ha demanat als dirigents del Fadrell i a Garrido en particular, "altura de mires i diligència en un tema tan sensible com és l'habitatge social perquè deixe de ser una promesa electoral i es convertisca en un compliment i realitat".
. La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós ha lamentat que "l'habitatge social s'haja convertit en la política electoralista fàcil i per excel·lència per als diferents governs de Castelló".  

Tornar