Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Vidal: "Seguint els precedents que existeixen, Ciutadans presidir la comissi d'investigaci"

Dijous, 3 de Octubre de 2019


El portaveu adjunt de Cs serà qui la presidisca a proposta de l'alcaldessa que ha sigut votada per unanimitat   Castelló, dijous 3 d'octubre de 2019 . El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal i designat pel seu grup per a ser el representant de la Comissió No Permanent d'Investigació sobre el CIMSE i altres adjudicacions i contractacions dels serveis relacionats amb la Policia Local, serà el president de la mateixa a proposta de l'alcaldessa, Amparo Marco i votada per unanimitat per tots els membres de la comissió.

Vicente Vidal ha manifestat que "aquesta proposta de la presidenta nata i alcaldessa ha seguit els precedents de les dues comissions d'investigació anteriors que s'han celebrat a l'Ajuntament de Castelló ja que, cap ha sigut presidida per cap membre del govern que ha tingut responsabilitats polítiques".

En aquest sentit, el portaveu adjunt de Cs i president de la Comissió No Permanent d'Investigació ha manifestat que "vol que siga una comissió pública i oberta als mitjans de comunicació". No obstant això, ha aclarit que "farà partícips a tots els membres de la comissió perquè les decisions es prenguen de forma col·legiada perquè la transparència no s'imposa, s'aconsegueix i en això hem de treballar".

Tornar