Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck: "la impunitat del Fadrell amb les pintades independentistes alenta a fer noves cada dia"

Dissabte, 19 de Octubre de 2019


El portaveu de Cs demana diligència perquè Castelló no pot ser una sucursal de Barcelona ni els castellonencs mereixem viure amb desordre social

Castelló, dissabte 19 de juliol de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha denunciat que la impunitat del Fadrell amb les pintades sobre proclames independentistes a la nostra ciutat, alenta a fer més i que cada dia apareguen noves en diferents racons i barris de Castelló de la Plana".

El portaveu de Cs ha criticat "la permissibilitat del PSC, Partit Socialista de Castelló amb els seus socis de govern a l'Ajuntament, sobretot amb els de Compromís, per solidaritzar-se amb els seus socis catalans demanant la llibertat dels presos polítics". En aquest sentit, Marín-Buck ha indicat que "els activistes i vàndals que danyen el mobiliari urbà amb soflamas independentistes són la veu del seu amo i, han de ser condemnades i denunciades pels governants, en cas contrari podria ser susceptible de connivència".

A més, el dirigent de Cs a l'ajuntament ha recalcat que "vaja per davant la defensa del dret de reunió, manifestació, la llibertat d'expressió… Però no sols dels seus drets i llibertats que quan les exerceixen limiten i coarten les dels altres".

Finalment, Marín-Buck ha demanat al "PSC de Castelló que no faça com el Català, que pose ordre en les seues files, que denuncie aquests fets, que es netegen les pintades, que es faça creu i ratlla, mai més ben dit. Perquè Castelló no pot ser una sucursal de Barcelona ni els castellonencs mereixem viure amb un continu desordre social".

Tornar