Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs de Castell convida al govern del Fadrell a qu condemne els altercats de Catalunya

Dimecres, 23 de Octubre de 2019


El Grup Municipal de Cs ha presentat una Declaració Institucional en defensa dels valors constitucionals

 

Castelló, 23 d'octubre de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha indicat que el seu grup "convida a tots els grups municipals, especialment als grups que formen el govern del Fadrell a què condemnen els altercats viscuts a Catalunya de manera violenta la setmana passada". Marín-Buck ha traslladat que "el seu grup ha presentat una Declaració Institucional en defensa dels valors constitucionals".

El portaveu de Cs ha explicat que "després del coneixement de la sentència del Procés, les manifestacions convocades pels independentistes a Catalunya han vulnerat les normes vigents i, tenint en compte que el problema català no és únicament territorial, sinó nacional, hem de condemnar els fets, fer una crida a l'ordre, agrair el treball dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i, com a servidors públics, donar exemple de com fer complir la llei".


Marín-Buck ha manifestat que "els homòlegs del Botánic a Castelló tenen ara una nova oportunitat per a no negar-se ací, com sí que van fer la setmana passada en les Corts. Concretament –ha continuat dient- que el PSC, el Partit Socialista de Castelló, té temps fins a votar la Declaració Institucional, per a repensar si tornar al constitucionalisme o continuar mirant de reüll cap als 300 ferits, sent la meitat agents de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat; 1.044 contenidors cremats; 182 detinguts en cinc dies i 2,4 milions d'euros en desperfectes, que és el que ha ocorregut a Catalunya".

A més, ha conclòs que "si el Partit Socialista de Castelló, PSC no es desmarca, en aquest tema dels seus socis de Compromís, estarà permetent que la nostra ciutat siga una sucursal de Barcelona i des de Ciutadans no el podem permetre"

Tornar