Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck critica al Fadrell per usar als tcnics per a tapar els seus errors respecte a les medicions de les Tasques

Divendres, 15 de Novembre de 2019


El portaveu de Cs aclareix que "encara que el problema de les Tavernes ve des de lluny, els governs no poden viure de renda, sinó de gestionar".   Castelló, divendres 15 de novembre de 2019
El portaveu de Cs ha lamentat que "mentre els membres del Govern disculpen la seua mala gestió en medicions discontinus, en errònis per la pluja, en altres monitorades que no s'han fet per elevat cost, fins i tot mirant cap a 2010, els tasqueros segueixen desesperats perquè necessiten els documents sense embuts i les solucions o el permís per a la seua solució".
"Una solució que compta amb tot el suport de Ciutadans" –ha manifestat Marín-Buck qui ha recordat que el passat ple "vam presentar una moció per a demanar un bulevard per als vianants insonoritzat amb un tancament acústic movible". Perquè "no pot ser que les solucions que són viables en altres ciutats espanyoles a Castelló siguen inconvenients".
Marín-Buck ha recordat que "el govern de la transparència i el que venia a rescatar persones porta més d'una legislatura incomplint el seu leitmotiv o potser, és que no ens van aclarir quina és la seua transparència i si distingien entre persones".


Finalment, el portaveu de Cs ha aclarit que "encara que el problema de les Tavernes ve des de lluny, els governs no poden viure de renda, sinó han de viure de gestionar i, a Castelló, tant el Grau com el Fadrell, que són el mateix, de moment no l'han aconseguit". "I, lamentablement, aqueixa renda també els passarà factura com estan comprovant ells mateixos", ha conclòs Marín-Buck.
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha criticat hui al Acord del Fadrell que, "lluny de mostrar voluntat política i donar una solució a les Tasques, prefereixen posar d'excusa als tècnics municipals mentre guanyen temps per a esmenar els possibles errors comesos respecte als mesuraments acústics de les Tavernes de Castelló".

Tornar