Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs exigeix la posada en marxa immediata de l'ordenana municipal d'autocaravanes i la seua actualitzaci en la web

Dilluns, 20 de Gener de 2020


Ventura: "El cap de setmana passat hi havia 3 autocaravanes ocupant el lloc de 9"   Castelló, dilluns 20 de gener de 2020
Ventura ha recordat que "aquesta ordenança va ser aprovada en el ple del 31 d'octubre de 2019 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Castelló el passat 3 de desembre i després de 30 dies hàbils després d'aquesta publicació ha de posar-se en pràctica". Una informació, ha indicat que "segons consta en la web de l'Ajuntament està *desactualizada perquè diu que està pendent de publicar en BOP".
El regidor de Cs ha insistit que "l'ordenança ha d'estrenar-se com més prompte millor, decretant una revisió del compliment de la mateixa per part d'aquests vehicles". Així mateix, Ventura ha avançat que "el cap de setmana passat hi havia 3 autocaravanes ocupant el lloc de 9".

Finalment, Esteban Ventura ha reclamat "un informe de les sancions i recaptacions per part de l'Ajuntament" i ha sol·licitat "agilitar establir el preu d'estacionament via ordenança fiscal ja que no es contempla en aquesta ordenança, com sí que recull el preu de les sancions".
. El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, ha exigit hui en la comissió informativa de Sostenibilitat i Ordenació del Territori "la inmediata posada en marxa de l'ordenança municipal reguladora de l'estacionament d'autocaravanes, *campers i vehicles similars a la nostra ciutat així com l'actualització d'aquesta informació en la web municipal".

Tornar