Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs critica la poltica d'habitatge del Fadrell que ni avana en solucions ni respon a l'oposici

Dimarts, 21 de Gener de 2020


Archelós: "La bandera de l'habitatge social, després de 5 anys de mala gestió, demostra que simplement va ser un eslògan electoral"   Castelló, dimarts 21 de gener de 2020 Archelós ha indicat que ahir en comissió va tornar a preguntar a la senyora Garrido "sobre el pla regularitzador i el tercer concurs de compra d'habitatge social de Castelló que ha quedat de nou desert i, per descomptat sobre les màfies detectades que ajuden a ocupar de manera il·legal els habitatges socials". La regidora de Cs lamenta "la callada per resposta" i ha recordat que "la responsable d'habitatge del Fadrell és propietària dels seus silencis i esclava de les seues paraules". "Els que van traure l'habitatge social com a bandera perquè venien a evitar desnonaments i a rescatar persones, han demostrat amb la seua mala gestió, després de 5 anys, que simplement va ser un eslògan electoral"

L'edil de Cs ha recordat que "els governs no poden viure de renda sinó de gestionar, i actualment continua havent-hi els mateixos habitatges que en 2015 i sense ser revisades". Per tant, "des de Cs exigim una revisió d'aquestes, la posada en marxa d'un Pla d'Habitatge Social Real i D'acord amb les necessitats de les famílies de Castelló", ha traslladat Archelós.

Que ha continuat dient que "perquè això funcione sobre rodes, la solució no és crear una oficina mòbil per a vendre fum, ni situar l'oficina municipal d'habitatge a peu de carrer; sinó voluntat política per a agilitar els tràmits amb tots els agents implicats, començar a donar les ajudes de lloguer social dels anys anteriors, aprovar els nous pressupostos i no perdre's en debats personalistes aliens als castellonencs", ha conclòs Archelós.
ha remarcat Archelós.
. La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós ha criticat "la política d'habitatge del Fadrell perquè ni avança en solucions, és més s'estanca en les que proposa i no respon a les preguntes que fem des de l'oposició".

Tornar