Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Vidal: "El Fadrell reconeix ara el que diem 4 anys en Cs, que Castell no tindr PGOU fins a 2021"

Dijous, 23 de Gener de 2020


El portaveu adjunt de Cs indica que "cada dia que passa es demostra que el Govern va usar tant el PGOU com l'habitatge de simple bandera electoral".   Castelló, divendres 23 de gener de 2020
Així mateix, Vidal ha acusat els responsables del Grau i del Fadrell "d'enganyar amb nocturnitat i traïdoria als castellonencs amb el Pla General a gratcient que no s'anaven a complir els terminis que pretenien" perquè "només havien de llegir els informes de les administracions supramunicipals, ser autocrítics i informar objectivament la ciutadania però no, van preferir mentir fent bandera d'això i de l'habitatge social per a guanyar les eleccions", ha explicat Vidal.
"De fet –ha continuat dient- si els castellonencs haguérem tingut PGOU com va dir l'alcaldessa en l'últim ple de la legislatura passada, si el Pla de l'Habitatge Social del Fadrell fóra una realitat, hui no serien temes d'actualitat", ha recalcat l'edil de Cs. No obstant això, ha insistit que "portem quasi dos mesos esperant l'informe de l'impacte ambiental de la Conselleria per a seguir amb els tràmits per al PGOU". Per tant, "si els retards en els terminis seran continuats, el Pla General tampoc estarà per al que es preveu".
Finalment, Vicente Vidal ha criticat tant al Fadrell com al Botànic "per ser tots dos còmplices de mala gestió a la nostra ciutat i començar l'any com si els incompliments que arrosseguen no fora amb ells". "En Cs denunciarem cada vegada que arriben tard i malament com és aquest cas del PGOU, el tercer concurs d'habitatge social que ha quedat desert de nou i l'incompliment de la moció de festes aprovada en el ple de desembre", ha conclòs.
. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat que "el govern del Fadrell, que és una continuïtat del Pacte del Grau, reconega ara, el que diem en Ciutadans fa 4 anys, que Castelló de la Plana no tindria Pla General d'Ordenació Urbana fins a la primavera de 2021".

Tornar