Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck critica que la moci de Festes haja passat hui pel Consell Rector com a daci de compte

Dimecres, 29 de Gener de 2020


El portaveu de Cs: "La moció de Cs i PP aprovada en ple és una ordre executiva i no informativa" Castelló, dimecres 29 de gener de 2020
A més, el portaveu de Cs ha qüestionat "els temps amb els quals s'està treballant per a preparar les festes de la Magdalena a menys de dos mesos" perquè "en data de hui encara s'estan presentant les bases per a la licitació de les fondes i carpes és un altre exemple més d'un govern que gestiona a base d'improvisació".
Finalment, Marín-Buck ha recordat en el Consell Rector que "es tinga en compte les queixes dels veïns de la zona on se situa la carpa alemanya i que van presentar fa uns dies per registre de l'Ajuntament per al canvi d'ubicació de la mateixa pels botellons, orines, defecacions i actes sexuals que pateixen en els seus portals i entrades de garatge".   . El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha enlletgit a la Presidenta del Consell Rector de Festes i regidora de la matèria en el Govern del Fadrell que haja portat al Consell Rector extraordinari de hui, la moció presentada per Cs i PP i aprovada en el ple del 19 de desembre, com una dació de compte, evitant així la possibilitat que els consellers d’aquest òrgan poguérem debatre i votar".

En aquest sentit, Marín-Buck li ha recordat a Escuder que "la moció aprovada en ple és una ordre executiva i no informativa". Així mateix, ha lamentat "la utilització que fan els membres del Fadrell de totes les argúcies legals que tenen al seu abast per a obstaculitzar el treball d'oposició constructiva i que de manera democràtica, exercim l'oposició", ha aclarit.

Tornar