Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs critica al Fadrell de titllar de "oportunista" la moci per a exposar la Gaiata de la ciutat els 365 dies de l'any

Dijous, 30 de Gener de 2020


Cs critica al Fadrell de titllar de "oportunista" la moció per a exposar la *Gaiata de la ciutat els 365 dies de l'any   Castelló, 30 de gener de 2020
El portaveu de Cs ha convidat a la regidor de Festes a "llegir-se el programa electoral de Cs perquè aquesta és una iniciativa del Món de la Festa que recull el nostre programa i que com d'altres, coincideix amb la mesura 208 del Acord de Fadrell". En aquest sentit, li ha explicat que "els partits podem coincidir en idees i ens diferencia la manera de gestionar com estem veient".
Marín-Buck ha interpel·lat a Escuder en què "no s'obsessione amb les propostes de Cs i de l'oposició en general, perquè ens avancem al Govern. No s'obsessione –ha continuat dient- amb qui gana o perd, perquè ací estem per a defensar els interessos dels castellonencs i en aquest cas, concretament, al Món de la Festa, llàstima que vostés opinen el contrari".

Per part seua, el portaveu adjunt de Cs, Vicente Vidal ha defensat la moció del seu grup per a redactar de manera plurilingüe l'ordenança reguladora dels cartells i senyalística en la via pública i lamenta que "el Govern del Fadrell la rebutge per la seua imposició del Valencià".
Vidal ha criticat que el regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià exercisca més la segona àrea que la primera i li ha recordat que "foment no és sinònim d'imposició".
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha criticat al Fadrell, concretament a la regidor de Festes, per titllar de "oportunista" la moció de Cs que hui s'ha debatut en el ple de Castelló en la qual "sol·licitàvem exposar la Gaita de la ciutat els 365 dies de l'any a partir de la pròxima Magdalena, aprofitant la celebració del 75 aniversari de les festes fundacionals de la nostra ciutat".

Tornar