Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Archels: "La decisi del Fadrell d'externalitzar el servei d'habitatge pblic s un reconeixement al seu fracs"

Dimarts, 4 de Febrer de 2020


En Cs volem saber què passarà ara amb l'Oficina Municipal de l'Habitatge Castelló, dimarts 4 de febrer de 2020
A més, l'edil de Cs s'ha preguntat i així ho traslladarà el dilluns que ve en la comissió de Persones i Dret Sostenible "quins són els motius que han portat al Fadrell a prendre aquesta decisió d'externalitzar el servei de la gestió d'habitatges? i què passarà ara amb l'Oficina d'Habitatge Social?".

En aquest sentit, Archelós ha ironitzat amb què "fa just un any, el grup municipal Castelló en Moviment, ara extint però al qual pertany l'actual regidor d'Habitatge, Mª Jesús Garrido, va proposar en una moció el canvi d'ubicació de l'Oficina Municipal de l'Habitatge perquè baixar-la de la 4a planta a peu de carrer era la solució al problema de l'habitatge social, fa dos mesos el Fadrell va crear l'oficina mòbil per a informar els castellonencs i hui ens trobem que el Fadrell pagarà per tot això a una empresa externa 200.000 euros a l'any". "Això no sé com ho definirà el Fadrell que és el dels sinònims, en Ciutadans ho definim com a improvisació fruit d'una mala gestió", ha conclòs la regidor de Cs.
. La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós ha manifestat la seua sorpresa per "la decisió del Fadrell d'externalitzar la gestió d'habitatge públic i que, una vegada més coneixem per la premsa" i ha traslladat que "clarament es tracta d'un reconeixement a la política de fracàs en aquesta matèria que ve arrossegant el Govern primer, amb el Pacte del Grau i ara amb el Acord del Fadrell".

Archelós ha recordat que "l'habitatge social, va ser la bandera electoral del tripartit, però en Ciutadans no permetrem que es quede en un mer eslògan, per això després de preguntar reiteradament pel Pla de regularització d'habitatge, assabentar-nos per la premsa de la notícia, encara que és el seu modus operandi, no deixa de sorprendre'ns".

Tornar