Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs, davant les contradiccions de Garrido, demana l'ordre en la qual s'informa la policia que actue contra les mfies

Dilluns, 10 de Febrer de 2020


Archelós lamenta que la concejal de Vivenda no tinga una solució per a la família que anava a ser desnonada hui   Castelló, dilluns 10 de febrer de 2020
Archelós també ha interpel·lat sobre el desnonament a una família del Raval Universitari que estava previst hui a les 11 del matí i que ha sigut paralitzat per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) segons ha dit la regidor d'habitatge i ex portaveu de la PAH a Castelló.
En aquest sentit, l'edil de Cs ha preguntat a Garrido si "tenia alguna solució per a aquesta família perquè que hui s'haja evitat el desnonament, com ella ha de saber, és una cosa puntual" però la regidor en la matèria "ha donat el silenci com a resposta".
. La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós, davant les contradiccions de Mª Jesús Garrido, ha demanat hui en la comissió de Persones i Dret Sostenible, l'ordre en la qual s'informa la policia que actue contra les màfies que segons ella ajuden a les famílies a ‘okupar’ de manera irregular els habitatges".

A més, la edil de Cs ha preguntat "per què a la regidora d'Habitatge per què canviaran les bases per a la concessió de l'habitatge social i el per què d'aquesta mesura ara que han decidit externalitzar el servei de la gestió" davant els dubtes que ha generat la resposta de Garrido, Archelós ha demanat per escrit "quin serà el treball concret de l'empresa que gestione el servei d'habitatge social".

Tornar