Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck: "Quines garanties jurdiques han canviat en 4 mesos per a declarar les Tavernes Espai Gastronmic"

Dijous, 13 de Febrer de 2020


El portaveu de Cs mostra el seu suport als tasqueros i a les solucions per als seus negocis


Finalment, Marín-Buck ha aclarit que "Ciutadans sempre estarà al costat dels tasqueros i de la millor solució per als seus negocis, l'hem demostrat des del principi per això ens crida l'atenció que el Sr. Navarro diga ara, que aquesta solució és competència del ple quan, van ser ells els que van votar en contra i els que han de recordar les competències d'aquest, com a màxim òrgan de l'Ajuntament i qui són els oportunistes". Castelló, dijous 13 de febrer de 2020
El portaveu de Ciutadans ha recordat que "tots els grups de l'oposició votem a favor d'aquesta moció del PP perquè entenem que les Tasques necessiten una solució urgent, que són un motor econòmic, a més de gastronòmic, de la nostra ciutat i no cal abandonar-les a la seua sort". Llavors, "el senyor Navarro va dir textualment que el govern del Fadrell el proposaria quan es donaren les garanties jurídiques perquè en política no es pot fer el ridícul ni paranys al solitari".
En aquest sentit, Marín-Buck ha insistit que "en Ciutadans volem saber que és el que ha canviat en poc més de quatre mesos" perquè "ser ZAS i Espai de Tradició Gastronòmica mai ha sigut incompatible". El responsable de Cs ha explicat que "l'Espai de Tradició Gastronòmica requereix ordenança de sanitat, reguladora d'activitats de consum en via pública; per tant si es regula l'espai i es controla l'emissió de sorolls, ambdues són compatibles des del principi".
A més, Marín-Buck ha manifestat que "el Fadrell reconeix, encara que de forma encoberta, el seu fracàs quant a solucionar el problema de les Tavernes i per això ara proposa substituir la ZAS pel Pla Acústic d'Àmbit Zonal (PAZ) ja que, per a les empreses de mesurament acústic, el PAZ és el nivell de mesurament previ a la ZAS, el nivell inferior que permet passar al següent sense el llarg tràmit dels mesuraments anuals".
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck s'ha preguntat i així ho traslladarà el seu grup en la comissió del pròxim dilluns de control al Fadrell "quines garanties jurídiques han canviat des del passat 26 de setembre quan en el Ple, el tripartit va votar en contra de la mateixa mesura que proposen ara, declarar Espai Gastronòmic la zona de Tavernes".

Tornar