Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs critica que Braina negocie les solucions per a la Policia Local noms amb UGT, sindicat que no es va manifestar en ple

Divendres, 14 de Febrer de 2020


Marín-Buck demana al regidor que recapacite perquè "un Castelló modern i que comparteix l'hem de fer entre tots" Castelló, divendres 14 de febrer de 2020
El portaveu de Cs ha explicat que segons coneixem pels mitjans de comunicació "el senyor Braina va mantindre ahir una reunió amb UGT, un dels cinc sindicats de Policia Local i que reclamen el mateix: augmentar el nombre d'agents, més presència policial als carrers i, més previsió i organització a l'hora de fer els quadrants". No obstant això "aquesta reunió unilateral de Braina castiga als altres sindicats que són CCOO, CSIF, SPPLB i STAS, sobretot als tres primers, simplement per exercir el seu dret de manifestar-se de manera silenciosa i que representen al 75% d'agents del cos". Marín-Buck ha lamentat que "aquest gest és a més una miqueta classista i selectiu per part del regidor de Seguretat" perquè ha recordat que "la Unió General de Treballadors (UGT) és l'històric sindicat que va fundar el PSOE en 1888". "I, això de reunir-se primer amb els teus no està del tot bé vist", ha ironitzat. Qui a més ha recomanat, "que aprofitant tanta memòria històrica, no estaria de més repassar l'article 21 de la Constitució Espanyola que recull la llibertat de reunió i manifestació".
El portaveu de Cs ha criticat novament que "el tripartit que forma el Fadrell defense la llibertat d'expressió però única i exclusivament la que és afí, a la resta ens menystenen" i ha recordat que "pensar diferent i dialogar conforma la crítica constructiva i senta els principis d'una societat moderna, tot el contrari al pensament únic".
Finalment, Marín-Buck ha demanat al senyor Braina que "recapacite, perquè un Castelló modern i que comparteix l'hem de fer entre tots i la seguretat té molt a veure i els seus agents molt a dir". Per tant, "que demane disculpes, que tinga voluntat política per a asseure's amb tots i posen fi a les necessitats de la Policia Local perquè Castelló serà més segura com més segurs i millor treballen els seus agents", ha conclòs Marín-Buck.
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat hui que "el regidor de Seguretat, el senyor Braina s'assega a dialogar les solucions que urgeix la Policia Local perquè està en quadres, tal com venim denunciant en reiterades ocasions i ho faça només amb UGT, l'únic sindicat que no es va manifestar silenciosament com a mostra de protesta en el ple del mes passat".

Tornar