Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs demana al Fadrell que sancione a l'empresa encarregada de netejar les Platges per "haver-se excedit en el seu treball"

Dilluns, 17 de Febrer de 2020


Ventura: "Els atacs al nostre litoral i al medi ambient no poden quedar impunes"   Castelló, dilluns 17 de febrer de 2020
El regidor de Cs ha preguntat hui en la comissió de Sostenibilitat i Ordenació del Territori sobre "si el govern ha sancionat a l'empresa o tenia pensat fer-lo perquè, segons han confirmat, els treballs es podrien haver fet millor". A més, Ventura ha continuat interpel·lant sobre l'empresa, "quina era i si compleix tots els permisos i requisits ajustats a la normativa europea" perquè "és complicat entendre els errors comesos en la neteja de la costa", ha aclarit Ventura.

Per això, ha insistit que "els atacs al nostre litoral i al medi ambient no poden quedar impunes", ha matisat Ventura.
Finalment, l'edil de Cs ha aprofitat la comissió per a pregar "que tots els compromisos aconseguits en la reunió del passat divendres entre administració local i autonòmica respecte al mesurament de l'aire del Serrallo i el control de l'olor es realitze com més prompte millor i que tal compromís no quede en paper mullat i una promesa incomplida". "Els veïns necessiten ja una solució a les males olors que inhalen, tant és així que ha arribat fins a Brussel·les", ha conclòs Ventura.
. El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura ha demanat al Fadrell que "sancione a l'empresa encarregada de netejar les les nostres platges després del temporal Gloria per ‘haver-se excedit en el seu treball’ tal com han reconegut tècnics del propi ajuntament".

Tornar