Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Archels pregunta a Garrido quines sn les seues competncies dins de l'rea d'Habitatge

Dimarts, 18 de Febrer de 2020


L'edil de Cs: "Garrido es incapaç de reorganitzar l'Oficina Municipal de l'Habitatge, regularitzar els expedients i parar les màfies" Castelló, dimarts 18 de febrer de 2020
A més, l'edil de Cs ha criticat "la gestió de la regidor d'habitatge des que ocupa el càrrec" perquè "els responsables públics no poden viure de renda antiga, i molt menys qüestionar els precedents sense posar solució" ha indicat Archelós i, "en el cas de la senyora Garrido "ha demostrat que és incapaç de reorganitzar l'Oficina Municipal de l'Habitatge, regularitzar els expedients i parar les màfies que ajuden a *okupar habitatges de formal il·legal", ha continuat explicant l'edil de Cs.
Qui ha manifestat que "en Cs qüestionem els pegats que no soluciones que està posant el Fadrell davant tal emergència social com és l'Habitatge a Castelló". "I ho qualifiquem de pegat, perquè segons el Fadrell, l'externalització de la gestió de l'habitatge servirà per a agilitar el servei i és una avantsala a un servei municipal en 2023, heus ací un nou dard electoral per a llavors". Ha apuntat Archelós.
La regidora de Cs ha traslladat que "en Ciutadans encara estem esperant una resposta sobre quin serà el treball concret d'aquesta empresa perquè esperem que no siga una improvisació més del Fadrell ja que hi ha 300 famílies que necessiten solució i elles, sí que no distingeixen entre pegat, tireta o torniquet i per descomptat per a les que 2023 és l'infinit".
També, "hem preguntat en què consistirà ara l'actual Oficina Municipal de l'Habitatge, la mòbil i quin serà el treball de la regidora perquè segons ella tampoc disposa dels recursos necessaris ni és competent per a realitzar actuacions per a erradicar les màfies que promouen l'ocupació il·legal d'habitatges", ha conclòs Archelós.
. La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós, ha preguntat a Garrido "quines són les seues competències dins de l'àrea d'Habitatge ara que la gestió del servei serà externalitzada".  

Tornar