Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs demana a la comissi d'investigaci que sollicite al Registre Mercantil una certificaci literal de l'empresa Alt 165

Divendres, 21 de Febrer de 2020


Vidal: "Hem d'aclarir per què Alt 165 amb seu social en Sant Lorenzo de l'Escorial emet una factura Proforma indicant adreça de Santander"   Castelló, divendres 21 de febrer de 2020
L'edil de Cs que a més presideix la comissió no permanent d'investigació, ha traslladat que "després d'estudiar l'última documentació rebuda i, observar l'alteració en els domicilis de l'empresa, hem accedit a les dades generals d'aquesta, i allí exposa que existeix situacions especials".
D'aquesta manera, Vidal ha indicat que en la petició que Cs trasllada perquè la comissió faça al Registre Mercantil, "sol·licitem també els comptes anuals de Alt 165 depositades dels exercicis 2015, 2016, 2017, 2018 i 2019".

Finalment, El portaveu adjunt de Cs ha manifestat que "aquest certificat del Registre Mercantil acreditarà la solvència de l'empresa i ens permetrà avançar de forma més objectiva si cap, en l'objecte de la comissió".
. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha demanat a la comissió no permanent d'investigació per a analitzar processos d'adjudicació de contractes i altres temes relacionats amb el servei de la Policia Local que "sol·licite al Registre Mercantil una certificació literal de la vida de l'empresa *Alt 165". "Per a aclarir –ha dit- per què aquesta empresa amb seu social en carrer Velázquez, número 15 de Sant Lorenzo de l'Escorial de Madrid emet una factura proforma a l'Ajuntament de Castelló indicant que el seu domicili és al carrer Marqués de la *Hermida, 34a, 7D de Santander, Cantàbria".

Tornar