Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck: "Els pressupostos 2020 guarden un lloc privilegiat a l'Agenda 2030 suspesa pel TAC"

Dimecres, 26 de Febrer de 2020


El portaveu de Cs espera que els pressupostos de 2020 tinguen en compte els projectes que encara no s'han executat des de 2016 a proposta de veïns   Castelló, dimecres 26 de febrer de 2020
Marín-Buck ha recordat que "el Senyor Mezquita va avançar en plena crisi del Fadrell que mantindrien la partida de 1,6 milions d'euros als pressupostos participatius per a aquest 2020, alguna cosa que no es desglossa en les línies estratègiques que hem conegut hui".
No obstant això, "en Cs esperem que a més d'aquests 1,6 milions i els 50.000€ anunciats al Pla de Barris, s'haja pressupostat dos milions per a acabar els 17 projectes que cuegen dels pressupostos participatius des de 2016 ja que només queden disponibles per a tal efecte 760.000 euros de remanent", ha explicat el portaveu de Ciutadans.
A més, Marín-Buck ha indicat que "amb el que aquests comptes destinen a la reforma de l'edifici dels antics jutjats i, sabent que aquesta reforma que ascendeix ja a 16,8 milions d'euros que sufragarà l'Ajuntament en solitari, Borrull, com ja hem dit, no serà una realitat aquesta legislatura".

Finalment, el portaveu de Cs ha aclarit que "això és simplement una primera reacció a uns comptes elaborats pel Fadrell per als castellonencs i que l'oposició, coneixem per la premsa, tot i que esperem tindre-les prompte per a estudiar-les amb deteniment".
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha traslladat que "li crida l'atenció que el Fadrell reserve un lloc privilegiat en els pressupostos per a 2020 per a l'Agenda 2030 quan actualment es troba suspesa pel Tribunal Administratiu Central (TAC) per un procediment de contractació".

Tornar