Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs demana al Fadrell que reconega que des que Governa en 2015 noms han realitzat 9 mesuraments en 2017 a les Tasques

Dijous, 27 de Febrer de 2020


Archelós pregunta si no s'ha sancionat a l'empresa dels treballs de neteja perquè van ser els responsables públics els que van ordenar actuar així   Castelló, dijous 27 de febrer de 2020
En aquest sentit, Marín-Buck ha preguntat concretament al Senyor Navarro "Qui fa el ridícul i qui fa paranys al solitari?" Recordant així, les paraules del regidor de Transició Ecològica en el Ple del passat 26 de setembre on el tripartit del Fadrell va votar en contra de declarar les Tavernes Espai Gastronòmic i ara, quatre mesos després ho proposen des del Fadrell.

El portaveu de Cs ha recordat en la seua intervenció que "la ZAS o la PAZ no és incompatible amb declarar aquesta zona de Tavernes Espai Gastronòmic. Per tant, podrien haver-ho declarat fa 4 mesos, hui, demà o quan vulguen però estan obstinats a lligar-ho a la reducció dels decibels de la ZAS sabent que així no podran declarar-ho en menys d'un any". Per tant, Marín-Buck ha exigit als membres del Fadrell que "deixen de mentir i posar solucions immediates a les tavernes perquè en aqueix costat és on estem Ciutadans".
En un altre ordre de coses, la regidor de Cs, Paula Archelós ha preguntat "quines ordres va donar el Fadrell a l'empresa encarregada de fer els treballs de neteja de les nostres platges després de Gloria perquè quan no s'atreveixen a sancionar-la per excedir-se en la feina de casa, tal com han confirmat els tècnics municipals, potser és perquè des del govern també són responsables d'alguna manera".
Finalment, el Grup Municipal Cs ha votat en el ple de hui a favor que el Fadrell execute aquest any 2020 els 17 projectes que cuegen dels pressupostos participatius des de 2016, més presència policial en la Marjaleria i les reivindicacions del xicotet comerç.
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha preguntat en el ple de hui als membres del Fadrell "si reconeixeran que des que van arribar al govern en 2015, només han realitzat mesuraments en eles Tasques durant 3 dies en 3 setmanes consecutives en 2017, la primera el 31 de març d'aqueix any".

Tornar