Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck: "Els pressupostos del Fadrell per a 2020 sn ms existencials que socials"

Dimarts, 3 de Mar de 2020


El portaveu de Cs, a l'espera de rebre els pressupostos, coincideix amb l'alcaldessa, que "són uns comptes expansius per la seua dilatació en el temps"   Castelló, dimarts 3 de març de 2020
En aquest sentit, Marín-Buck ha criticat de nou "el modus operandi del Acord de Fadrell que "menysté cada dia a l'oposició sense compartir la informació, en aquest cas dels pressupostos per a Castelló". El portaveu de Cs ha recordat que "la setmana passada van presentar a la premsa les línies estratègiques dels comptes per a 2020 i hui, en Ciutadans, encara no sabem res formalment". No obstant això, "coneixem per la premsa, que a més dels 565.000€ que van anunciar la setmana passada en la partida d'habitatge dins d'aqueixes línies estratègiques, s'invertiran 2,1 milions d'euros per a la compra pública d'habitatge per a lloguer social", ha traslladat el portaveu de Cs.

Finalment, Marín-Buck ha avançat que "dilluns que ve demanarem el desglossament de la partida d'habitatge que ha contemplat el Fadrell en els pressupostos de 2020 ja que per a nosaltres més que comptes són titulars" i ha reconegut que "a l'espera de rebre aquests pressupostos, en l'única cosa que coincideix amb l'alcaldessa és que són uns comptes expansius per la seua dilatació en el temps", ha conclòs l'edil de Cs.
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck Gómez, ha apuntat hui que "els pressupostos del Fadrell per a aquest any 2020 són més existencials que socials" ja que segons ha explicat el responsable de Cs, "a hores d'ara de l'any, quan portem més de tres mesos amb els comptes del 2019 prorrogades i sense coneixement, per part de l'oposició de les de 2020, els comptes que s'està coent el govern de Castelló, ens generen certs dubtes existencials".

Tornar