Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck: "La Magdalena ha de celebrar-se quan les condicions sanitries ho permeten"

Dimecres, 11 de Mar de 2020


El portaveu de Cs transmet tranquil·litat i ànim al Món de la Festa, castellonenques i solidaritat amb els fallers i apel·la a la responsabilitat   Castelló, dimecres 11 de març de 2019


A més, el portaveu de Cs en Ajuntament de Castelló ha traslladat un missatge d'ànim als afectats, als professionals sanitaris i investigadors que "treballen contrarellotge per a evitar la propagació del virus" i ha agraït al portaveu de VOX en Ajuntament de Castelló que haja adoptat personalment la mesura preventiva de no assistir a l'Ajuntament. Finalment, ha demanat al Fadrell que "prenga mesures conseqüents amb el calat que està tenint la crisi del coronavirus i les decisions preses fins al moment".
. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha manifestat que "no és moment per a parlar de noves dates per a la celebració del 75 aniversari de la Magdalena perquè la festa ha de celebrar-se quan les condicions sanitàries ho permeten".

El portaveu de Cs ha explicat que "si les festes se suspenen per motiu de responsabilitat, prudència i prevenció, pel mateix motiu no podem discutir ara mateix la data a la qual queda ajornat el 75 aniversari de les festes fundacionals de Castelló ja que dependrà del fet que la crisi del coronavirus remeta".

Marín-Buck ha compartit amb el Consell i el Fadrell la decisió de suspendre La Magdalena, perquè "encara que es tracta d'una decisió difícil, és el més responsable –ha dit- ja que la sanitat pública és el primer". Així mateix, ha enviat un missatge de "tranquil·litat al Món de la Festa i a tots els castellonencs en general que fan possible la Magdalena perquè la responsabilitat és cosa de totes i hui no diem adéu, sinó fins prompte". I, a més ha tingut paraules de solidaritat amb els fallers i valencians "perquè tots junts som més forts davant les adversitats".

Tornar